Polatt
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 24 Ocak 2020
- Adı
- Polatt
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Plus
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2019
- Renk
- Beyaz
Biraz daha km sonra düşebilir seri kullanırsan yakar 80-90 gibi gidersen benim araç mesela 4.5 yakıyor az hızlı gidersen 110 120 5.0 şehir içi seri kullanırsan 7.5 gibiMerhabalar
2019 model premio plus ile aranıza katılmış bulunmaktayım . Aracım 7500 km de ve karma ortalama yakıt 6,8 den aşağı düşmedi.
Bu durum sizce normal midir?
Şehir içi yakıyor kardeş bende de aynısı var km de 50 60 kuruşu buluyor uzun yolda 35 krş falan uzun yolda çok iyi yakıtı senin durum da normal görünüyorMerhabalar
2019 model premio plus ile aranıza katılmış bulunmaktayım . Aracım 7500 km de ve karma ortalama yakıt 6,8 den aşağı düşmedi.
Bu durum sizce normal midir?
Benim araç 1.5 105 şehir içi 65 krş dediğin gibi şehir içi hiç acıması yok 🙂 ama şehir dışı güzel2018 1.6 maxi var, 9 10 lt yakıyor. Sukredin 🙂))) belki az daha düşer ama s.ici 6.5 altı inmezzz
Uzun yolda 4.2 ortalama ile 27 kuruş gördüm nasıl 😀Şehir içi yakıyor kardeş bende de aynısı var km de 50 60 kuruşu buluyor uzun yolda 35 krş falan uzun yolda çok iyi yakıtı senin durum da normal görünüyor
Dağda bayırda 6 dan hiç düşmüyor.Sıkıntısız devam.Yeterki 6 ya bir kere takabil.?Birde motor teknoloji farkı var bence . Jtd gaza basınca Allah ne Güç verdiyse anında aktarmaya çalışıyor , yeni nesil motorlar gecikmeli olarak ve kısık Güç gönderiyor ilk başta. 1.6 120 hp lounge plus egea da aynı idi. Sürüş esnasında tepkileri birazcık gecikmeli veriyor idi. Düzde geçerler ama dağ bayırda 6 ile giderken vites ister 5 e düşeyim derken araba da geç tepki verdiği için 4 e zorunlu düşersin o zaman işte Jtd tokatlar gider. 5 ten aşağı düş demiyor düşersen de anında tepki ile zaten yoluna devam ediyor ?
İstanbul Trazbon arası gidip gelirken yüksek rakımlı yollarda yokuş çıkarken hiç düşmedi devirden. Düşsede çıkıyor yine. Araçta 5 kişi oluyor birde bagaj dolu oluyor. Genelde 100’e sabitler giderim. Önüme biri çıkmazs eğer 100’den düşmez tırmanmam biterde.Birde motor teknoloji farkı var bence . Jtd gaza basınca Allah ne Güç verdiyse anında aktarmaya çalışıyor , yeni nesil motorlar gecikmeli olarak ve kısık Güç gönderiyor ilk başta. 1.6 120 hp lounge plus egea da aynı idi. Sürüş esnasında tepkileri birazcık gecikmeli veriyor idi. Düzde geçerler ama dağ bayırda 6 ile giderken vites ister 5 e düşeyim derken araba da geç tepki verdiği için 4 e zorunlu düşersin o zaman işte Jtd tokatlar gider. 5 ten aşağı düş demiyor düşersen de anında tepki ile zaten yoluna devam ediyor ?
6 ya takmak kolaydı ama 6 da tutunmak zordu ? Konya bölgesinde iki trafik ışığı arasında dahi 6 ya takabilirsiniz ortam müsait ve düz . ? 2.0 ı denediğim yerler özellikle antalya konya arası toros dağları ve muğla antalya arası menteşe dağları bölgesi idi. Harici zaten düz ovada kullandım.Dağda bayırda 6 dan hiç düşmüyor.Sıkıntısız devam.Yeterki 6 ya bir kere takabil.?
Bizim burada Bartın yolunda 5 tepeler isimli bir rampa var 5 kişi 6. Vitesle banamısın demiyor.çoğu araç 5 le çıkamıyor.Yine aynı şekilde Bolu ve Ankara yolundada dik ve uzun rampalar var. Hiç birinde 6 dan düşmüyordu maşaallah.6 ya takmak kolaydı ama 6 da tutunmak zordu ? Konya bölgesinde iki trafik ışığı arasında dahi 6 ya takabilirsiniz ortam müsait ve düz . ? 2.0 ı denediğim yerler özellikle antalya konya arası toros dağları ve muğla antalya arası menteşe dağları bölgesi idi. Harici zaten düz ovada kullandım.
Kac model aracinUzun yolda 4.2 ortalama ile 27 kuruş gördüm nasıl 😀
2017 model 18 çıkışlıKac model aracin
2017 model 18 çıkışlı
Anlık sürekli değişir.BNDE 2013 1.6 VAR 270BİN KM ANLIK ORT. TÜKETİM 11-13 CİVARI YAZIYOR FİKRİ OLAN VARMI
Anlık köküne kadar bas 43-35-32 bile yazarBNDE 2013 1.6 VAR 270BİN KM ANLIK ORT. TÜKETİM 11-13 CİVARI YAZIYOR FİKRİ OLAN VARMI