YAKIŞIKLIMI SATTIM

yani abi oğuz diyo ki camlar otomatik mi yoksa eski tip kollu mu 🙂

abi ikinci araç derken

abi ozaman araban klimalı birde kapı iç döşemeleri plastike ve elektirikli cam varsa araban active modelidir

fiyatı çok güzel biz 1 yıl kadar önce 2006 d2 cargo active ac gp absli cargoyu 12500 tlye almıştık 14100 tlye sattık oarabada çok işimizi gördü

klima için 2.araç derken bakı aga?

abi kmde azmış maşallah

Camlar otomatik merkezi kilit var klima yok. Araç inanılmaz diri vuruğu kaAsı kırığı çıkığı yok motor saat gibi. Allah diyorum yani

maaşşallahhhhhhh🙂)

ozaman cargo active abi camlar elektirikli ise avtivedir

enis ben alcam senin dobloyu🙂 sabret biraz🙂

inşallah Serdar. Allah gönlüne göre versin. bende kıymetini bilen, tanıdığa gitmesini tercih ederim tabiki 🙂

Yavrum klima kombii işi yapmıyormuyum zaten bir tane D1 cargo 2005 aldım ya. İkinci araç ikinci ekip için. Çözdün şimdi

ahahah evet evet

Oğuz piyasasına hiç bakmadım nasıl uygun değilmi. Adam yemin etti 15.500 geçen ay verdiler vermedim diye takas olunca verdi

baki abi d1 den hiç haberimiz yok hani fotolar

bende yeni palio vanımızın fotolarını ekleyecem süper bi palio yaptım tam istediğim gibi oldu kerata

maaaşşşaallahhhh ahahah

Oğuz piyasasına hiç bakmadım nasıl uygun değilmi. Adam yemin etti 15.500 geçen ay verdiler vermedim diye takas olunca verdi

uygun ani daha yeni bayide galerici 2008 active 250 binde bitik arabayı 15500 tlye sattı en çok iyi almışsın ama senin d3 te çok güzeldi adam temiz görünce verdi demekki

Ya oğuz öyle oldu ki paldır küldür aldım sattım dedik iş bitti
Bu arada ben siteden uzakken aldım D1i ikisininde resimlerini beraber koyarım siteye

Allah Utandırmasın agacım...

Back