YAKIŞIKLIMI SATTIM

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Can dostlarım kardeşlerim bugün ani bir kararla aracımı 1.3 2007 model cargo max ile takasladım

Okadar ani oldu ki arac kapıdayken bir müşterimle çay içiyorduk bende bundan alacam diyerek benim aracı gösterdi ...bende satarııııım dedim olur falan derken benim dobloyu kaça sayarsın dedi bende onun aracını biliyorum inanılmaz temiz bir araça bugünde dört çelik jant ve dört kış lastiği taktırmış zaten..... onun aracı 12 750 ye saydık benimkini 38 500 e saydık ...hemen kredisini kapatıp satışı verdim ...O da yarın bana satış verecek bende yarın aracımdaki 3 takım xenon u double dın cihazımı ve bazı eksra larımı alacam olay bitecek

Kısacası BİR DOBLOCU YİNE BİR DOBLO ALIR felsefesi ile bugün takas yaptım ilk sizlerle paylaşıyorum

hayırlı olsun baki abi.

hayırlı olsun baki abi.

abi hayırlı olsun

Canlarım sağolun zaten D2 kasa daha öncede dediğim gibi rüştünü ispat etmiş bir kasa hayırlısı bakalım yarın xenonlarımı takacam bir iki gün içinde double dın ımı takacam biraz aksesuar yapıp yeni resimleri siteye koyacağım nasipse

🙁( yapma ya....ben d3 almaya karar verdımadam d2 ye döndü...olacak iş mi....ben baki abimi nasıl gecer d3 alırım...bende d2 alayım bare...

abi hayırlı uğurlu olsun. tam sürpriz oldu gerçekten. iyi fiyata da gitmiş. darısı başımıza artık 🙂

Hayırlı olsun.

baki abi hayırlısı olun senin için yeni doblonun fotolarını bekliyoruz ayrıca çok uyguna almışın arabanı

abi hayırlı uğurlu olsun. tam sürpriz oldu gerçekten. iyi fiyata da gitmiş. darısı başımıza artık 🙂
Kardeşim takas olunca iyi fiyata gitti ama aldığım aracıda süper fiyata aldım. Nasip kardeşim

enis ben alcam senin dobloyu🙂 sabret biraz🙂

baki abi hayırlısı olun senin için yeni doblonun fotolarını bekliyoruz ayrıca çok uyguna almışın arabanı

Sağol Oğuzum hiç sorma çok süper aldım hiç sorma birde 4 yeni çelik jant 4 yeni kış lastiği hepsinden öte araç dehşet temiz. Rabbim kalbime göre verdi

Resimleri en kısa zamanda yükliyeceğim

Sağol Oğuzum hiç sorma çok süper aldım hiç sorma birde 4 yeni çelik jant 4 yeni kış lastiği hepsinden öte araç dehşet temiz. Rabbim kalbime göre verdi

güle güle kullanın.

baki abi araban 1.3 cargo active mi actuel mi kaç kmde

Oğuzum doblo cargo 1.3 mj ac yazıyor ruhsatta. Zaten bana klima için ikinci bir araç lazımdı iyi oldu vallahi

Hayırlı olsun diyen tüm kardeşlerim sağolun varolun

Back