Xenon far tavsiyesi

ismailarhin

Azimli Üye
Doblo
Adı
İsmail
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Urban
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
Selamın Aleyküm bugün parçacıya gittim ve elinde space adında xenon olduğunu başka bir h7 xenon kalmadığını söyledi daha önce kullanan var mı ürünün linki:
(link)

Dosyalar

• IMG_20200604_202017.jpg
    IMG_20200604_202017.jpg
    1,2 MB · Okunma: 112
Bu markayı bilmiyorum. Fakat Niken marka H7 ve H1 led kullanıyorum. Bı sorun yaşamadım görüntüsünden memnunum.

İnstagramdan led merkezinin üstünde bi kalite görmedim daha?

Arkadaşlar yapmayın, etmeyin. Mercekli olmayan xenon far kullanmayın. İnanın çok küfür ve hak yiyorsunuz. Karşınızdakini ve önünüzdeki kör ediyor, eğer bir de migreni filan varsa hasta ediyorsunuz.
Ayrıca çok dandik duruyor reflektörlü tip farda xenon.

Bu xenon değil led far bildiğin. Xenon için mercekte lazım.

Led far ampülü ile Xenon farklı şeyler. Çoğu kişi led far ampülünü Xenon sanıyor. Led far ampülü muayene sorunsuz geçiyor.
Ayrıca ayarsız far ve gece gündüz uzunlar ve sisler açık şekilde dolaşanlara ne diyelim.

Bu markayı bilmiyorum. Fakat Niken marka H7 ve H1 led kullanıyorum. Bı sorun yaşamadım görüntüsünden memnunum.
Arıza ışığı yakmıyor mu led ampül kullandığınızd?

Arıza ışığı yakmıyor mu led ampül kullandığınızd?
Uzun ve kısa Niken led kullanıyorum. Arıza ışığı yakmıyor. Şu ana kadar uzun yolda dahil rahatsız olup selektör yapan olmadı. Kendimde dışardan baktığımda Xenon gibi rahatsız etmiyor.

Son düzenleme:
Uzun ve kısa Niken led kullanıyorum. Arıza ışığı yakmıyor. Şu ana kadar uzun yolda dahil rahatsız olup selektör yapan olmadı. Kendimde dışardan baktığımda Xenon gibi rahatsız etmiyor.
Led ampülü siz mi taktınız yoksa aldığınızda mı vardı?Aydınlatması arttı mı led ampüle geçince?Birde yağmurlu havada görüş olarak sarı ampülün daha iyi olduğunu okudum doğru mu üstat?

Ben aracı aldıktan sonra değiştirdim. 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Sarı ampul kısa far ise led uzunlar gibi diyelim. Işık şiddeti kesinlikle arttı. Kelvin değeri 6000 üzerinde olanlar mavi yanıyor. Işık şiddeti fazla ama karşı tarafı rahatsız edebilir benim hoşuma gitmedi. Yoğun yağmur tecrübem olmadı.

Ben aracı aldıktan sonra değiştirdim. 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Sarı ampul kısa far ise led uzunlar gibi diyelim. Işık şiddeti kesinlikle arttı. Kelvin değeri 6000 üzerinde olanlar mavi yanıyor. Işık şiddeti fazla ama karşı tarafı rahatsız edebilir benim hoşuma gitmedi. Yoğun yağmur tecrübem olmadı.

İyi günler arkadaşlar led henon takmak için ampulu direk soketi mi takıyorsunuz . Yoksa balas vs Kullaniliyormu yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla. ...

Mevcut ampul ile aynı model LED ampul alıp eski ampülü söküp yerine takıyorsunuz.
Balans vesaire yok. Led kablolarını ampül soketine takıp ampül yuvaya oturtuluyor.

Teşekkür ederim.Sağol kardeşim

Öncelikle kolay gelsin doblo d4 aracıma kısa farlar için photon duo serisi LED ampül aldım ama bazen karşıdan gelenler sellektor yapıyo bende rahatsız oluyorum karşıdan gelenlerin gözünü almasından.far ayarım göstergede0 konumunda bu konum en assagi mı yoksa 0 konumu en yukarısımı veya bu konumu 3 e mi getirmeliyim en asagida olması için yoksa çıkarmayı planliyorum.tesekkurler

Öncelikle kolay gelsin doblo d4 aracıma kısa farlar için photon duo serisi LED ampül aldım ama bazen karşıdan gelenler sellektor yapıyo bende rahatsız oluyorum karşıdan gelenlerin gözünü almasından.far ayarım göstergede0 konumunda bu konum en assagi mı yoksa 0 konumu en yukarısımı veya bu konumu 3 e mi getirmeliyim en asagida olması için yoksa çıkarmayı planliyorum.tesekkurler
Aracı karanlık bir noktaya getirip orda ayar yaparsan görcen aşağı yukarı olayını

benimkinde 0 da düz oluyor 2 de en aşağısı oluyor.

Far yükseklik ayarı özellikle araca yük konduğunda önü havaya kalktığı için uzun far gibi kısa far karşıya vurur en büyük sayı en aşağı konumdadır 0 pozisyonu farın normal ayarıdır 1,2,3 aşağı ayar yapar.

Tamamdır teşekkür ederim

Back