ismailarhin
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 13 Mart 2020
- Adı
- İsmail
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Urban
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
Arıza ışığı yakmıyor mu led ampül kullandığınızd?Bu markayı bilmiyorum. Fakat Niken marka H7 ve H1 led kullanıyorum. Bı sorun yaşamadım görüntüsünden memnunum.
Uzun ve kısa Niken led kullanıyorum. Arıza ışığı yakmıyor. Şu ana kadar uzun yolda dahil rahatsız olup selektör yapan olmadı. Kendimde dışardan baktığımda Xenon gibi rahatsız etmiyor.Arıza ışığı yakmıyor mu led ampül kullandığınızd?
Led ampülü siz mi taktınız yoksa aldığınızda mı vardı?Aydınlatması arttı mı led ampüle geçince?Birde yağmurlu havada görüş olarak sarı ampülün daha iyi olduğunu okudum doğru mu üstat?Uzun ve kısa Niken led kullanıyorum. Arıza ışığı yakmıyor. Şu ana kadar uzun yolda dahil rahatsız olup selektör yapan olmadı. Kendimde dışardan baktığımda Xenon gibi rahatsız etmiyor.
Ben aracı aldıktan sonra değiştirdim. 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Sarı ampul kısa far ise led uzunlar gibi diyelim. Işık şiddeti kesinlikle arttı. Kelvin değeri 6000 üzerinde olanlar mavi yanıyor. Işık şiddeti fazla ama karşı tarafı rahatsız edebilir benim hoşuma gitmedi. Yoğun yağmur tecrübem olmadı.
Aracı karanlık bir noktaya getirip orda ayar yaparsan görcen aşağı yukarı olayınıÖncelikle kolay gelsin doblo d4 aracıma kısa farlar için photon duo serisi LED ampül aldım ama bazen karşıdan gelenler sellektor yapıyo bende rahatsız oluyorum karşıdan gelenlerin gözünü almasından.far ayarım göstergede0 konumunda bu konum en assagi mı yoksa 0 konumu en yukarısımı veya bu konumu 3 e mi getirmeliyim en asagida olması için yoksa çıkarmayı planliyorum.tesekkurler
benimkinde 0 da düz oluyor 2 de en aşağısı oluyor.Öncelikle kolay gelsin doblo d4 aracıma kısa farlar için photon duo serisi LED ampül aldım ama bazen karşıdan gelenler sellektor yapıyo bende rahatsız oluyorum karşıdan gelenlerin gözünü almasından.far ayarım göstergede0 konumunda bu konum en assagi mı yoksa 0 konumu en yukarısımı veya bu konumu 3 e mi getirmeliyim en asagida olması için yoksa çıkarmayı planliyorum.tesekkurler