UZAKTAN KUMANDA İLE FAR AÇIP KAPAMA

ressam__

Azimli Üye
arkdaşlar bi fikrim var olabilir mi diye sizlere bi danışayım dedim. ben geçenlerde bi alış veriş merkezine gittim katlı otopark biliyorsunuz. parkettim doblomu sonra çıktık gezdik v.s sonra arbamı bulmakta sıkıntı çektim. çok azda olsa. düşündüm ondan sonra şimdi anahtarın düğmesine bassam doblomun farları yansa ve ben arabamın nerde olduğunu görsem. ne güzel olur. diyeceksiniz dörtlü yanıyor. yanıyor yanmasına ama yeterli değil bence. bu eni nesil otomobiller gibi olsa güzel olurdu hani. anahtardaki düğmeye basatın kapılar kilitlendi farlar yanacak bi müddet. düğmeye bastın kapılar açıldı yine farlar yanacak bi müddet. bi de arkadaşlar benim anahtar çok yakına gelmedikçe algılamıyor. pili mi bitmiştir olabilir mi böyle birşey.

seninkide normal bizim burdaki abilerde dört tane doblo hepsi aynı yerden kapıları açıyor... ne bir metre ileri nede geri

şu da var tabi eğer yakından açıyorsa farların yanmasına da gerek yok kapanırken benimkinde "follow me" özelliği ile farlar yanık kalıyor belli bir süre...

iyide yani insan arabsını farları yanmasada tanır ve yerini bilir ama olsa güzel bi özellik olur

😀😀😀😀tanır dimi😀😀

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
iyide yani insan arabsını farları yanmasada tanır ve yerini bilir ama olsa güzel bi özellik olur
yerini bile unutuyosa koyduğu yerde harfle rakamlar vardır onları bir kağıda yazıp yanına alsa tamamdır güvenliğe sorsa hemen gösterirler 🙂

karışık iş😀 istanbul otoparklarında katları karıştırıyon bırak yerleri😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
karışık iş😀 istanbul otoparklarında katları karıştırıyon bırak yerleri😀
istanbulda 2 hafta önce starcity deydik 3 kat alt alta kapalı otopark Allah tan ilk kata park etmiştik dobloyu sorunsuz bir halde bulduk dobloyu 😀

oluyor bazen numraları da alsan bulamayabiliyorsun. tabi bu durumda aracın kumandasının 30 - 40mt algılaması lazım bu da bi sorun aslında..

ibrahimsinik tarafından yazılan metin:
malesef uzaktan almıyor kumanda pilleri değiştirdim birşry fark etmedi
megane lerde ise 500 metre ilerden açabiliyosun 🙂 🙂

yok canım 500 metrede fazla.arabaya gidinceye kadar arabayı soyarlar yada çalarlar😀
Bizim bi abi baklondan aşşa arabasının kumandasını deniyor,aç,kapa,aç,kapa,aç biri dalıyo kapıya açıyo kapıyı,bizimki 6.kattan bağır çağır adam torpidodaki,cüzdan telefon,kızaklı pioner teyp felan bizimki kalıyo camda aşşa inse yetişemiycek😀 adam çıkıyo bide orta parmak işareti kaçıp gidiyo😀 o gün bu kumanda kullanmamaya yemin ediyo😀anahtarla açar kapıyı hhep😀😀😀😀😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
yok canım 500 metrede fazla.arabaya gidinceye kadar arabayı soyarlar yada çalarlar😀
Bizim bi abi baklondan aşşa arabasının kumandasını deniyor,aç,kapa,aç,kapa,aç biri dalıyo kapıya açıyo kapıyı,bizimki 6.kattan bağır çağır adam torpidodaki,cüzdan telefon,kızaklı pioner teyp felan bizimki kalıyo camda aşşa inse yetişemiycek😀 adam çıkıyo bide orta parmak işareti kaçıp gidiyo😀 o gün bu kumanda kullanmamaya yemin ediyo😀anahtarla açar kapıyı hhep😀😀😀😀😀
Yok abi bizim akrabada var 2006 model megane bana diyo 500 metre ilerden açabiliyom diyo 😀 😀

çeker ama o kadarıda iyi değil bence😀

yok be abi 500 metre de cok ya evde cocuklar basar acarlar sonra sabaha kadar araba Allah a emanet

bende onu anlatmaya çalışıyorum..20 bilemedin 30 metre idealdır dostlarım...

Back