Team Doblo Tekirdağ Buluşması

@minibuscu59
Sağolasın barış kardeşim bende seni tanıdığıma çok memnun oldum çok güzel ve keyifli bir gündü tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

yakında resimler yüklenecektir sanırım

@premio2012_55
abi evliya çelebi gibisin hangi ara istanbula gittin

Ewet ist geldim uykulu halimle :-(

Bugun bulusmamiz dan bu kadar guzel sicak ve kalabalik olucagindan pek emin deyildim acikcasi gelmeyen 3 arac vardi ama canlari sagolsun gelenin gelmeyenin de
Bugun kalkip ist gelen VOLKAN bime ve ogluna cok tsk.ederim sagolsun varolsun

Ve silivri den gelen iki doblo babalariyla gelen genc dobloculara da cok tsk ederim

MAC 16 d3 m.ali abime sicak sohbeti icin cok tskler. Doblosuna masallah gozu gibi bakmis nazar da deydi aku bitti 🙂

ve diyer arkadaslara cok cok tskler
Bir kusurumuz.yanlisimiz.olduysa af ola diyim istemeden

Veeee bariş kardesimede tsk on numara adam

@premio2012_55
Asıl ben teşekkür ederim keyifli ve güzel bir sohbet oldu şartlar el verdiği sürece her zaman yanınızda olmak isterim

biz gelemediğimiz için özür dileriz lakin hem yardımcımın annesinin ölümünün birinci yılı nedeni ile mevlidi şerifi vardı o esnadada mevlitteyken çok yakın bir arkadaşımın babasıbna kan lazımdı mevlidi yarın bıraktım bezmi alem hastanesine gidip kan verdim gelemediğimiz için çok üzgünüz metin abinde benleydi recebim madmax -yeşil ceylan hastanede idik

@mknbt
Aracınız hayırlı olsun. Sitede Doblo ile alakalı herşeyi bulabilirsin. Burası bir aile ortamıdır ayrıca.

Güzel şekilde bitmesi iyi olmuş artık diğerlerine kısmet .

Bu arada fotoğraflar ne zaman yüklenecek ayrıca kaç araç katılım sağladı toplamda ?

@ToeXicT
fotoğraflar facede yayınlandı abi 10 araç katılmış 🙂)

buluşmalarda doblolara nazar değiyor nazlanıyorlar arada 😀😀😀😀😀

bende katılamadım malesef babamın hastalığı sebebiile ziyaretçi komşukar akrabalar yeni yeni geliyor evi bırakamadım kısmet değilmiş

@premio2012_55
o senin güzelliğin iyiliğin recep abi gerçekten süper bir insansın iyiki tanışmısız

valla on numara yanıyor abi dün koca gün sislerle gezdim sayende takip sökmeyi öğrendim eline koluna sağlık abi

Back