Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

@efsane05

Sabir etmek gerek Ahmet ben tek başımaydım bak 3 kişi olduk.

SLM.ARKADAŞLAR.DAHA ÖNCE YAZDIM. KOLAYI HERKEŞ BAŞARIR. ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK. HEM BELKİDE MURAT SIGARAYI BIRAKANLARA Bİ ÖDÜL GÖNDERİR.SLM MEVLÜT AMCA.

bu hareketin kapsamını genişletsek mi acep?

@asaglam

Nasıl genişleteçez.

@premio2012_55
SLM RECEPCİĞİM.AĞZINDAN YEL ALSIN.ARKADAŞLAR İYİ MÜCADELE EDİYORLAR, FAKAT 3 DE KALDILAR GÖNÜL İSTERKİ SAYIYI ARTIRALIM. SLM MEVLÜT AMCA.

Dün fırsat bulup tekmil veremedim bugün de tekmil saatimi bekliyorum 🙂

@m_ates27
Ne bilim abi sosyal sorumluluk projesi tarzi şeyler bize has biseyde olabilir hazir sigarayla basladik maksat ekip ruhunu on plana cikarmak...

@volkan guney
SLM VOLKANCIĞIM.HERGÜN BU BAŞLIĞA YAZIYORUM. GELECEĞİNİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Bİ KARA ALDINIZ. İNŞALLAH BAŞARIRSINIZ.39 SENEDİR İÇMİYORUM, İÇENLERİN DUMANINDANDA ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM VE 1 NİSANDA 69 SENEYİ DEVİRECEĞİM ALLAH NASİP EDERSE.SLM MEVLÜT AMCA.

Bugün 7. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim (tekmildir 😀)

arkadaşlar hem maddi hem manev destek şaka maka 7 gün oldu
7x10:70 tl kardayım
benim dobinin sigorta parası çıkıyor...

Arkadaşlar dün bende bir spor merkezinde spora başladım baya bii yorulmuşumki az istirat edim edim deyiş o deyiş daha yeni kalktım. Dünkü mesejı şimdi atıyorum.

15. Gün

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

@m_ates27
SLM. MUSTAFACIĞIM. BENDE MESAJI UNUTDU DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. BAK ARKANA İKİ ARKADAŞ ALDIN İNŞALLAH DEVAMI GELİR. OOOOOOOOOOOOOOO SLM MEVLÜT AMCA.

Hiç unuturmuyum Mevlut emmi. dün baya yorulmuşum sporda 😀 😀

@m_ates27

hayırlı olsun hacı spor iyidir.
sigaradan sonra sağlam bir yola çıkmışsın hayırlı olur inşallah.
Ama şunu bilki sigara metobolizmanın yavaşlamasına ve organların yavaş çalışmasına neden olur.
şimdi çok tehlikeli bir yoldasın.şayet aşırı yüklenirsen bu efora mazallah kalbin dayanamayabilir. aşırı yüklenmemeni öneririm.düzenli ve yavaş spor sağlıklı beslenme hatta spor yerine yürüyüş daha iyi olacaktır ilk etapta...

yinede doktora danışmanı tavsiye ederim....

Bilinçsiz yapılan spor ölümcül olabilir...

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. O LİDERİNİZ OLDU ARTIK LİDERLER KARARINDAN DÖNMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YETERKİ O MERETDEN UZAK DURUN ORTAMA FAZLA GİRMEYİN. SLM MEVLÜT AMCA.

Back