Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

Kampanyaya ekledim

@efsane05

çerez falan al ağzın boş kalmasın başlarda zorlar...

@m_ates27
bu günlerde evde net sıkıntısı var ceptende giremiyorum.ben sabah yazayım olmazmı ? 😀

@asaglam
iyi fikir hiçte sevmem sakızdır çerezdir ama napçan yapacak bişey yok....

@efsane05

ilk 1-2 ay sana onu hatırlatıcak herşeyin üstünü örtecek hatırlatmıyacak seni meşgul edicek şeyleri tercih et...

@asaglam
ilk denemem sayılır bakalım neler olacak hep beraber görecez.günlük raporlarım buraya.önerilerinizide dikkate alacağım.... 🙂

@efsane05

Olur neden olmasin

SLM ARKADAŞLAR. BU İŞ SAVAŞ GİBİDİR. KİM GÜÇLÜYSE O KAZANIR. SAVAŞMAYA DEVAM. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM MUSTAFACIĞIM, SANA ARKADAŞ GELDİ ,BİRLİKDEN KUVVET DOĞAR. AHMETCİĞİMLE BERABER MÜCADELEYE DEVAM. OOOOOOOOOOOO. SLM MEVLÜT AMCA.

12. Gün

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

Bugün 4. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Aklıma gelmiyor değil.Hatta sigara paketi 3 gündür cebimde.
Sigara bulundurmanın tekrar başlatabileceğini duymuştum ama.Bırakma sebebin bulamadığın için değil kararlı olduğun için olmalı bu nedenle paket 1 metre kadar yanımda bugün sakızlı bir gün geçiriyorum.
çok belli etmeden çiğnemeye çalışıyorum.Şuanlık bu direnmeyle iyi gidiyor gibi hadi hayırlısı bakalım...

@efsane05
SLM, AHMETCİĞİM. GENELDE BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY DİYE Bİ SÖZÜMÜZ VAR AMA BEN 1976 DAN BERİ İÇMİYORUM BIRAKTIRANLARA DUA EDİYORUM VE SENİNDE BU BAŞARIYI GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM. BU MERET SAĞLIK DÜŞMANI.BİDE AT O PAKETLERİ İNSAN SEVMEDİĞİN YANINDA OLMAZ.SIGARA BIRAKAN BÜTÜN ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

aynen.mücadeleye devam.

@MEVKU946
Atacam amca öyle bi atacamki birdaha yanaşamayacak. ben direncim kırılmasın diye yanımda taşıyorum.yani korkunun üzerine gidiyorum.Umarım başarırım, bakalım hayırlısı inşallah...

geçen doblonun rafına baktım 5 paket sigara var hepsi yarım.15 gün sonra çöp kutusuna gitmeyi bekliyorlar.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM.BEN OLSAM ŞİMDİ İNER DOBLONUN YANINA HEPSİNİ ÇÖPE ATARIM. GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDENDE IRAK OLUR.SLM MEVLÜT AMCA.

Benim üst rafta dükkandaki soyunma dolabında birer paket açılmamış yedek var 😉

@volkan guney
SLM VOLKANCIĞIM. Bİ HAMLEDE SENDEN BEKLİYORUZ. YENİ BAŞLIK AÇARIZ O ZAMAN. SIGARAYI BIRAKAN KAÇ KİŞİYİZ GİBİ. SLM MEVLÜT AMCA.

Back