Doblo Süspansiyon ameliyatı

mami.58.34

Azimli Üye
Adı
Muhammet
Selamın aleyküm. Konuyu hortlatmak istiyorum. Daha önceki yorumları okudum biraz önce süspansiyon modifiyresi ile ilgili. Aracım d2 orjinal cargo combi. Fakat doblo 1 ve 2 lerde süspansiyonlar 2 ye ayrılmış ve cargo modellerin süspansiyonları daha sert yapılmış diye okudum biraz önce. Kimisi d1 vip süspansiyonunu övüyor. Kimiside 1.6 malibu süspansiyonunu şiddetle öneriyor. Yapan eden sonuç alan ve güncel olarak kullanan varmı. Ve 1.6 malibularda gerçekten süspansiyondan kaynaklı bir konfor söz konusumu

Selamın aleykumm ben yeni uye oldum . Herkes bı sekılde amortisör konusunda bı cok onerim verıyo pekı patlayan amortisör çok daha konforlu sekılde tamır edebilecek yer yer varmı . Acaba sert veya yumuşak olacak sekilde ben bunu istiyorum .

Ve aleyküm selam hoş geldiniz. Bilgisi olan Arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ayni konunun cevabını bende istiyorum. Benim de d2 Doblom var. Amortisorleri patladı, fakat ben daha kaliteli amortisör almak istiyorum. Yeni Doblolarin amortisörleri uyar mı eski Doblo ya

Amortisörlerin konfora etkisinin çok olacağını sanmıyorum, ama mevcut yaylarınızı daha yumuşak olanlarla değiştirebilirseniz 72 Impala gibi gezersiniz caddelerde..😊

Selam D1 ve D2 lerin arkası makaslı amortisör konforla eşittir amortisör bozuk veya sertse konfor olmaz yaylarda kafanıza göre değişmez yoksa eskisi gibi hızla girdiğiniz ilk virajınız son gördüğünüz şey olur

Back