Sürgülü kapı arızası

@NevşehirliDoblocu
İlk açarken açılmıyor mu ? yoksa kilitten kurtulunca damağı yani kapı açılırken açılmıyor mu ? Eğer kilit kapıyı bırakıyor kapı açılmıyor ise orta makaradan yapar. Ama kapı kolundan tuttuğunuz da açılmıyor ise halatı teli uzamıştır onu kısaltın düzelir

kapı panzotunu nasıl sökücez sadece klipsmi var tutan.Kol takılı kaldı kapı kapanmıyor halatları kontrol edicem.

kapı panzotunu nasıl sökücez sadece klipsmi var tutan.Kol takılı kaldı kapı kapanmıyor halatları kontrol edicem.

Kol çekik kaldı boşta halat gerili olduğu için kapı kitlenmiyor söküp bakıcam vardır bi çağresi.Yağrın kapı panzotunu sökücem vida göremedim klipsle tutturulmuş gibi.

Facebook sayfasinda bu konu ile ilgili paylasimim var bi bak gardas basit uygulamasi

Balata sprei ile temizledikden sonra wd 40 silikonlu olani onunla yagala gardas

Kapi icindeki plastik tapalari sök wd40 silikonlu olani ile yagla tozlandiginicin acilmiyor

Arkadaşlar bu kapının telinin yapmak için kapının döşemesi sökülecek diyolar söksek satarken sıkıntı çıkarmı

Teşekkür ederim uğur ilgine fakat yagladim ama içten acmayinca açılmıyor

@garip 1 facebook teamdoblo sayfasinda videolu anlatimim var onu izle bi derim yaglama isi bittikden sonra halatin ayari var onu izlersen belki faydasi olur

eger germe işlemini çok yaparsanız içerden açılması zor oluyor o yüzden ince bir ayar gerekli

@garip 1 facebook teamdoblo sayfasinda videolu anlatimim var onu izle bi derim yaglama isi bittikden sonra halatin ayari var onu izlersen belki faydasi olur
Facebooktaki paylasimi bulamadim.Videoyu burada paylasma imkaniniz var mi?

Faceden msj at bana etiketliyeyim orya bakarsin
Ayarı denedim değişen birşey olmuyordu kolu çekip bıraktığımda halat gerilmeyip takılıyordu yetkili servise götürdüm halat sistemi tespiti konuldu.Yetkili servis parçaya 115 TL fiyat verdi pahalı geldi sanayide ki yedek parçacıyı aradım 140 TL fiyat verdi.Arkadaşlar yedek parçayı sanayiden değil yetkili servisten alın hem orijinal hem daha ucuz.

Merhaba , sağ sürgülü kapı kolu açma kapamadan sonra tam yerine oturmuyor. Zaman zaman ,ya kapanmıyor ya da açılmıyor. İçindeki telin değişmesi gerektiğini söylediler ama gerdirme gibi bir yöntemi varmıdır? Bisiklet fren teli gibi değilmidir bu?
Aracınız Doblo 3 ise bu sorun sağ kapıda genel olarak var.

D-2 D-3 farketmiyor bence sağ sürgü kapıda kronik olan bir şey

Back