JetTurboDizel
Saygın Üye
- Adı
- ömer
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2004
Facebooktaki paylasimi bulamadim.Videoyu burada paylasma imkaniniz var mi?@garip 1 facebook teamdoblo sayfasinda videolu anlatimim var onu izle bi derim yaglama isi bittikden sonra halatin ayari var onu izlersen belki faydasi olur
Faceden msj at bana etiketliyeyim orya bakarsinFacebooktaki paylasimi bulamadim.Videoyu burada paylasma imkaniniz var mi?
Ayarı denedim değişen birşey olmuyordu kolu çekip bıraktığımda halat gerilmeyip takılıyordu yetkili servise götürdüm halat sistemi tespiti konuldu.Yetkili servis parçaya 115 TL fiyat verdi pahalı geldi sanayide ki yedek parçacıyı aradım 140 TL fiyat verdi.Arkadaşlar yedek parçayı sanayiden değil yetkili servisten alın hem orijinal hem daha ucuz.Faceden msj at bana etiketliyeyim orya bakarsin
Aracınız Doblo 3 ise bu sorun sağ kapıda genel olarak var.Merhaba , sağ sürgülü kapı kolu açma kapamadan sonra tam yerine oturmuyor. Zaman zaman ,ya kapanmıyor ya da açılmıyor. İçindeki telin değişmesi gerektiğini söylediler ama gerdirme gibi bir yöntemi varmıdır? Bisiklet fren teli gibi değilmidir bu?