Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
selam olsun dostlarım

Erken cisin serkan a.selam.

abi bizim bankadaki pc ler den normalde giremiyorum bu siteye yasaklı evdeki pc de cok eski kasıyor sinir oluyorum telefonden giriyorum bende , ha iyi mi değil ama idare eder 🙂 şu android uygulamasını bekliyorum inş rahatlıcam 😀

bu arada halen işteyim 8 e kadar yolu var 🙁

Siyah araçta anayolda gidiyor.
Ama kırmızı araç dönel kavşağa girmeden alttaki işaret var.

9606793.jpg

Bu işaret dönel kavşak içindeki araçlara yol ver demek değil mi?

mesut abi konu hakkında yardım ltfn 🙂

Trf arkadasa sordum siyah araç kusurlu der sağdaki aracın geçiş önceliği varmış

Bu konuda herkes farklı şeyler söylüyor, kesin birşey diyebilen yok.
En son motorlu trafik polis geçiyordu ona sormuştum, o da yukarıdaki işaretin kavşak içindeki araçlara yol ver demek olduğunu, kırmızı aracın kusurlu oduğunu söylemişti.

Karayolları Trafik Kanunun 57. maddesinin -b bendinin 6. fıkrası "Dönel kavşağa gelen sürücüler dönel kavşak içindeki araçlara yol vermek zorundadır" diyor.

Mantıkende dönel kavşak içindeki sürücüler sağdan gelen araçlara yol verirse trafik kilitlenir.
Kafam karıştı iyice. 🙂

En son motorlu trafik polis geçiyordu ona sormuştum, o da yukarıdaki işaretin kavşak içindeki araçlara yol ver demek olduğunu, kırmızı aracın kusurlu oduğunu söylemişti.

Karayolları Trafik Kanunun 57. maddesinin -b bendinin 6. fıkrası "Dönel kavşağa gelen sürücüler dönel kavşak içindeki araçlara yol vermek zorundadır" diyor.

Mantıkende dönel kavşak içindeki sürücüler sağdan gelen araçlara yol verirse trafik kilitlenir.
Kafam karıştı iyice. 🙂

doğrusu bu şekilde fakat ülkemizde neredeyse bilen yok.öncelik dönel kavşaktaki araçtadır.

Kafam karıştı iyice. 🙂

Kanun açık kafa karışmaya mahal verecek durum yok kırmızı hatalı. Ha sigorta uzmanları nasıl karar verir bilemem.

herkese günaydın . hayırlı cumalar arkadaşlar

günaydın

hayırlı cumalar

Cümleten iyi akşamlar..

Merhaba arkadaşlar.

hayırlı geceler.

cümleten günaydın arkadaşlar

Gunaydin serkan..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back