Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Gecmis olsun Onur

Gercekten acimamak lazim benzer bi olay bizimde basimiza geldi d2 cargoyu kapinin onume parkettim d1 dobloyu alip gittik geldigimda sol arka panelin cita alti ezilmisti neyse gorenler olmus sucu motorla cartpmis sucuda karsimizda oradaki insana benzeyen mahluk kivirmaya basladi kavga gurultu motoru getirdi foto falan cektik patronu aradi vuranin ehliyeti yok sigorta kasko vs yok patronu rica etti bizim diger araba ile tutlaim ondavar dedi bende kabul ettim ama kaportaci kabul etmedi adama tekrar gittim ahlaksiz kabul etmem falan dedi yine tartistik en son kaportaci uyardi elimde fotolar var ver sigortaya mahke meye versinler dedi adama oyle diyince herseyi kabul etti ve halletmistik

geçmiş olsun kardeşim.

Abi tesekkuler bi 4 yil oldu ama bana ders oldu gercekten acimamak gerekli

hayırlı geceler cümleten 🙂)

hayırlı geceler.

s.a izmirden selamlar...*clap*

a.s. hayırlı geceler.

hayirli geceler 

Gunaydin, hayirli sabahlar...

Günaydın Dostlar

hayırlı akşamlar.

hayırlı akşamlar.

Hayırlı geceler arkadaşlar.

Bu gün kazayla ilgili 3 tane polisle görüştüm.

(link)

Dönel kavşakta dur levhası yok.
Resimdeki kırmızı ile gösterilmiş araç akdeniz caddesinden lise caddesi istikametine gidiyor.
Resimdeki siyah ile gösterilmiş araç mevlana caddesinden düz devam ediyor.

İlk sorduğum polis siyah aracın sağdan gelen kırmızı araca yol vermesi gerektiğini söyledi. (Siyah hatalı)
Diğer sorduğum iki poliste siyah aracın dönel kavşak içinde olduğunu ve kırmızı aracın dönel kavşak içindeki araca yol vermesi gerektiğini söyledi. (Kırmızı hatalı)

Sizce kim haklı?

Kurstan hatırladığım öncelik dönel kavşaktaki araca ait. Yani kırmızı hatalı.

Ancak diğer durumlarda 4 yol ağzı , 3 yol ağzı bölgelerde herkes kendi sağındaki araca geçiş izni vermesi gerekiyor. Ama yinede bir trafik kitabını alıp okumak lazım.

Gunaydin

banada siyah arac hatali geldi kirmizi ana yolda ilerliyor siyah yol vermesi gerekli

Siyah hatalı geçiş üstünlüğü kırmızıda.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back