Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
selam arkadaşlar , yakın bir arkadaşıma izmirden satılık doblo bakıyoruz bütçesi 18000 tl ye kadar izmirde olupta satmak istiyen yada yakınlarından temız satılık olan varsa yardımcı olabilir mi?

birde 1,3 multijet lerde hangi modellerine bakalım alacak kişi klimacı servis e çıkmak için bu tarz bir araba bakıyor.

18 bine twmiz 1.3 active klimalı combi bulunabilir premiolarda var ama temzi en az 20bintl civarında

hayırlı geceler.

Hayırlı geceler dostlar..

Serdar Kardeşimizin organize ettiği teamdoblo aksesuartunningden ilk ürünümüzü aldık.. Türk Bayraklı büyük stickeri bizim düldüle uyguladık.. Teşekkürler Serdar Kardeş..

zEMqL6.jpg

güle güle kirletin.

Mehmet Abi doblona haksızlık etme arabanın maşalllahı var sticker çok güzel

İNŞALLAH yarın bizimkide yeni d3 stickerlarına kavuşacak

Hayırlı geceler dostlar..

Serdar Kardeşimizin organize ettiği teamdoblo aksesuartunningden ilk ürünümüzü aldık.. Türk Bayraklı büyük stickeri bizim düldüle uyguladık.. Teşekkürler Serdar Kardeş..
hayırlı olsun dostum..yakışmış

Hayırlı sabahlar dostlar.. Guzel bir hafta olsun, sonu da Ankara buluşmalı olsun inşallah...😀

LolZqa.jpg

Buda benim stickerım çok güzel oldu Serdar Abi teşekkürler dünkü buluşmada aldım hemen işlemi yaptık

Oğuz abi keşke arka kelebek cama yapıştırsaydın üsteki sticker'ı daha hoş dururda bence 🙂

Ama yakışmıış *hapy*

Ömer yan camlarsa güzel duruyor gerçekten Serdar Abinin kiler orada ben değişiklik olsun dedim birde yolda trafikte daha çok dikkat çeker

Gerçekten yakıştı ve d3 çizimi çok güzel duruyor

Buda benim stickerım çok güzel oldu Serdar Abi teşekkürler dünkü buluşmada aldım hemen işlemi yaptık

süper🙂

Hayırlı akşamlar..

Ömer yan camlarsa güzel duruyor gerçekten Serdar Abinin kiler orada ben değişiklik olsun dedim birde yolda trafikte daha çok dikkat çeker

Gerçekten yakıştı ve d3 çizimi çok güzel duruyor
hayırlı olsun abi 🙂)

hayırlı aklşamlar.

Can teşekkürler

herkese hayırlı geceler

hayırlı cumalar 🙂

Adıyaman çelikhan ilçe jandarma karakolundan herkeze selamlar ..

doblocuydum ford transitçi yaptılar 🙁

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back