Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
yakında Cam Filmi ve Araç Kaplama Sponsorumuz Olacak Kendisi🙂

yakında Cam Filmi ve Araç Kaplama Sponsorumuz Olacak Kendisi🙂

Serdar abi şu anlık arıştırma içindeyim fiyat topluyorum yani topluyorum derken bakıyorum. Alıcağım şeyleri kesinleştirdim. Ancak şu far karartma konusunda birazcık tereddütlerim var. Yani aracımız kırmızı acaba karartsam hoş dururmu gibi tereddütlerim var :/

Ömer farlara film çekmiş o karartma değil ama bence yapma far karartma veya film çekme yakışmıyor ayrıca aydınlatma perfomansınıda etkiler parlak daha güzel diğer türlü eskimiş gibi duruyor

hayırlı cumalar.

Ömer farlara film çekmiş o karartma değil ama bence yapma far karartma veya film çekme yakışmıyor ayrıca aydınlatma perfomansınıda etkiler parlak daha güzel diğer türlü eskimiş gibi duruyor

Hmm ben 28EP 'deki gibi düşünmüştüm 🙂 Neyse abi teşekkür ederim tavsiyen için 🙂

Merhaba arkadaşlar. Herkes günaydın. Neredeyse 1.5 yıl sonra ilk kez yazıyorum.Foruma giriyorum. Aracımı sattığımdan beri Doblo'yu ve sizleri çok özledim. Kısmetse yakında bi tane daha alacağız. Herkese iyi paylaşımlar 🙂

Günayddın

Tamer hoşgeldin hayırlısı olsun

s.a. arkadaşlar. Alparslan Ben. aranıza yeni katıldım. 2006 model 1,3 Mjet Premio sahibiyim...

İyi tatiller tüm teamdoblo ailesine !

Hoşgeldin Alparslan abi, bizim buralardanmışsın 🙂

hoşbulduk hocam. evet ümraniye tepeüstü/çakmak taraflarındayım. geçen perşembe aldım aracımı

Rizeden Herkese Selamlar

Hoşgeldin Ekmel abi 🙂 Avatar güzelmiş çok güzel yakalaşmışsınıız 🙂

#EK :

Abiler benim gündüz farı seçeneğim yok 🙁 Yani şu farı açtığımız kolda sadece 1 kademe açıyoruz ve daha sonrası uzunlar :/ Buna yapabileceğim birşey var mı? Yani yarın öbürgün amerikan park taktığımda kötü olucak :/

iyi geceler dostlarım

Abiler, aklıma bir fikir geldi fakat biraz çocuksu olabilir.

Forum içerisinde yarışmalar düzenlesek? Ne bileyim forum birazdaha aktif olur falan? Mesela kazanana yine forumun yararına ödüller mesela kazanana sticker falan gibi ödüller verilse? 🙂

S.A. Arkadaşlar. 2006 1,3 Multijet Premio sahibiyim. Aracımda merkezi kilit problemi var. yolda çukura felan girdiğimde arka sağ/sol kapı açık uyarısı veriyor. stop edip kapıları kilitlediğimde tekrar açılıyor. sağ sürgülü kapıyı bi kaç kez açıp kapadıktan sonra ancak kilitleniyor. elektrik aksamına oksit giderici fln da sıktık ama durum aynı. bir önerisi olan varsa tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..

Ömer gündüz farını menüden açaxcaksın menüde gündüz farı var ayrıca fikrinde çocuksu değil gayet güzel

Alpaslan bey sizin kapı swiclerinde temasızlık var kontrol ettirin

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back