Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ömer gündüz farını menüden açaxcaksın menüde gündüz farı var ayrıca fikrinde çocuksu değil gayet güzel

Alpaslan bey sizin kapı swiclerinde temasızlık var kontrol ettirin

Menüde derken abi anlatırmısın?

Ömer arabanın kullanıcı kitabı yok mu? Sorma amacım daha kolay yapabilirsin diye

Doblonun my car menüsüne giriyorsun dörttlü flşörün sol tarafında alçaltma yükseltme tuşların ortasındaki set esc münu düğmesinden menüye gir alçaltma yükseltme tuşlarında n menüde ilerle gündüz farı seçeneğini menü tuşu ile aç ve on konumuna getir inşalah açıklayıcı olmuştur

Ömer arabanın kullanıcı kitabı yok mu? Sorma amacım daha kolay yapabilirsin diye

Doblonun my car menüsüne giriyorsun dörttlü flşörün sol tarafında alçaltma yükseltme tuşların ortasındaki set esc münu düğmesinden menüye gir alçaltma yükseltme tuşlarında n menüde ilerle gündüz farı seçeneğini menü tuşu ile aç ve on konumuna getir inşalah açıklayıcı olmuştur

Var abi de 😀 Arabada olduğu için 😀

Araştırdım ve buldum ama yinede sağolasın abi 😀 Alt tuşa basmak varken üst tuşa bastım 😀 10 dakika menüde dolaştım " Acaba bunda yok mu yaa? 🙁 " derken gördüm 😀 Nasıl sevindim 😀 Gecenin 11'inde sırf bu yüzden arabaya indim 😀

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/photon-amerikan-turuncu-t-10-tip-park-ampulu-85d-126325299?keyword=&gclid=CKbxlt7oi8ECFabMtAodCz0Asg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Abi bu ampülü ben gündüz farı yerine taksam herhangibi bir problemle karşılaşırmıyım?

Bi problem olmaz

Ömer park ampulu belki arıza lambası yakabilir denemeden bilemeyiz

Ömer park ampulu belki arıza lambası yakabilir denemeden bilemeyiz

Ürünlerin altındaki "Hakkında" bölümü yazanlar doğruysa hepsiburada linkinde yakmıyormuş abi? 🙂 Neyse deneyelim bakalım araç memlekete gidip gelsin 😀

D3 doblomuzada lacaktım ben d1 deparklara ve plaka lambalarını beyaz yapmıştım bir haftada patladı sonra normale döndüm d3 ede taktırmadım

hayırlı geceler.

hayırlı günler team doblo ailesi 🙂

Hayırlı günler dostlar..Bayram tatili bitti hareketlenelim biraz nerde bu millet...🙂

Bugün sonunda bende gribee yalaladım haraeretimde arttı

Hayırlı akşamlar

Bugün sonunda bende gribee yalaladım haraeretimde arttı

Hayırlı akşamlar
geçmiş olsun hayırlı aksamlar 🙂

cümleten hayırlı geceler.oğuz geçmiş olsun.

iyi geceler dostlarım...
oğuzcum geçmiş olsun<

günaydın.....dostlarımnasılsınız?

hayırlı cumalar geniş ailemm 🙂)

Teşekkürler bugün daha iyiyim

hayırlı günler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back