Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Zincir enteresan gerçekten..

Günaydın gerçekten enterasan bi zincir ama işe yarar mı bilinmez bence en güzeli kış lastiği zaten kış lastiği ile yerde kar varsa hiç korkma karın üzerinde kalmaz

hayırlı akşamlar.amortisör değiştirme videosunda da çok titiz çalışıyorlar maşaallah.

hayırlı aksamlar....

değişik kar zinciiri de artık zincirmi kaldı...kış lastiği adım,maşşallah.

Hayırlı geceler

İyi günler tabi kar lastiği olayı çözdü de bu buzda da işe yarar bence buzu kırarak batarak iş görür. Kar lastiği buzda işe yaramaz.

Kar lastiği ile kış lastiği arasında fark var bizdekiler kış lastiği kar lastiği çivili oluyor

Geçen Cumartesi günü aracı muayene götürdüğümde dikkatimi çekti benim araç 2012 model ve ön koltuk başlarının ikisininde koltuk yuvasına giren demirleri paslanmış arka koltuktakilerde sorun yok.

Bu durum garantiye girermi arkadaşlar...

Aracın garantisi devam ediyorsa tabiki garantiye girer.Servis girmez desede sen üstüne git garantiye sokmaları gerek.

Geçen Cumartesi günü aracı muayene götürdüğümde dikkatimi çekti benim araç 2012 model ve ön koltuk başlarının ikisininde koltuk yuvasına giren demirleri paslanmış arka koltuktakilerde sorun yok.

Bu durum garantiye girermi arkadaşlar...

Eğer kullanım ile ilgili bi sorun yoksa garantiye girmek zorunda ben koltukları bi kaç defa yıkadım bi problem olmadı ki yıkansa dahi paslanöamalı bence diretin değiştirtin

millet eliyle falan tutuyorda terdenmi oluyor bende anlamadım.benimkindede olmuş biraz.yeni fark ettim.

Selamun aleyküm abiler 🙂

Görsellerde gezerken buldum, bizim araçları bir blogda paylaşmışlar çevirmedim fakat 28EP688'in takipçisi olduğum için paylaşayım dedim. Türkiye'nin gururu oldu resmen birde son buluşmada koyu kahverengi bir doblod3 gördüm sanki onun kişisel çekimleri varmıdır acaba? 🙂 İncelemek isterim 🙂

Site linki(Reklam sayılmaz umarım) : (link)

Ömer odobloyu yolda görmüştüm

selamın aleyküm dostlar kolay gelsin

hayırlı aksamlar

selamın aleyküm dostlar kolay gelsin

Aleykümselam

ÖMER o doblo buluşmayada katıldı komple kaplı kaliteli işçilik ile kaplanmış

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back