Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı akşamlar doblo ailesi..

Dün akşam garaja girerken tam karşıya parkeden tır dan kurtarmak için manevra yaparken, dorsenini arka kısmındaki çıkıntıyı aynadana farkedemedim ve arka cam sol köşeden tıkladık ufaktan.... cam bi anda patlayıp tuz buz oldu ama film olduğu işin dağılmadı....

bu günde kaskodan ücretsiz değiştik.. zaten kaskom bu yıl 450 TL idi yarısı geri dönmüş oldu.. 🙂

Allah herkesi beterlerinden korusun....

geçmiş olsun kanka..nazar çıkmış işte🙂

Mehmet Ali abi geçmiş olsun

Onur muayene hayırlı olsun, bak şüpelendim bende şimdi benim araçda 73 binde akü hala fabrika aküsü. biterse bittim 🙂

İsmail doblo'nun yerini inan başka araç tutmuyor hele bineğe geçersen çok sıkıntı 🙂 mezarda gibi hissediyorum kendimi 😀 Doblo salon salonanje 😀

Sağolun dostlarım..

ben kaçar kendinize iyi bakın 🙂

sende iyi bak.hayırlı akşamlar.

hayırlı akşamlar

[ekolayvideo]selamın aleyküm güzel insanlar topluluğu[/ekolayvideo]

aleyküm selam Baki Abi hoşgeldin iyisindir inşallah

hayırlı cumalar 🙂)

hayırlı akşamlar.

Günaydın, iyi tatiller.

Oğuz, Hanefi sağolun.

Hanefi, benim aküde fabrika aküsüydü. Benim kısa mesafem çok olduğu için erken bitmiştir.

herkese hayırlı hafta sonları

günaydın hayırlı günler

s.a dostlar..

Dün Çocuğu Rizeye okula götürdüm, hem de gezeleim dedik biraz..

Gidiş dönüş 700 km yol.. Araçta giderken 7 kişi ve çocuğun eşyaları, dönüşte 6 kişiydik... genelde saatte 90-100 km/h arası seyrettim... 180 TL yaktı (mazotu TP den 4,06 TL den aldım).. mazotun da ucuz olması ile km de 257 krş yakmış oldu.. mazotu normal fiyattan almış olsam km de 275 krş civarı olurdu.. nasıl sizce yakıt tüketimi...

bence 7 kişiye göre çok iyi tüketim gerçekten doblo çok ekonomik

hayırlı günler 🙂 buluşmaya 5 gün kaldı 🙂))

hayırlı günler.yakıt değerleri güzel.

hayırlı cumalar team doblo ailesi 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back