Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hosgeldin ismail.. biter, dert etme.. gittigin yerde guneydogunun rahat yerlerinden biri..

hayırlı günler team

hayırlı pazarlar cümleten keyifler nasıl? 🙂)

iyi akşamlar
aracın üstüne fabrika çıkıçlı briston duravis lastik var 33 ps hava bastım ama yollarda ses yapıyor normal diye biliyorum ama ? arabada hiç yük yok boş

bence normal İsmail

Herkese iyi geceler

hayırlı günler 🙂)

Hayırlı akşamlar doblo ailesi..

Dün akşam garaja girerken tam karşıya parkeden tır dan kurtarmak için manevra yaparken, dorsenini arka kısmındaki çıkıntıyı aynadana farkedemedim ve arka cam sol köşeden tıkladık ufaktan.... cam bi anda patlayıp tuz buz oldu ama film olduğu işin dağılmadı....

bu günde kaskodan ücretsiz değiştik.. zaten kaskom bu yıl 450 TL idi yarısı geri dönmüş oldu.. 🙂

Allah herkesi beterlerinden korusun....

Mehmet Abi geçmiş olsun ALLAH kaza bela vermesin

Hayırlı akşamlar doblo ailesi..

Dün akşam garaja girerken tam karşıya parkeden tır dan kurtarmak için manevra yaparken, dorsenini arka kısmındaki çıkıntıyı aynadana farkedemedim ve arka cam sol köşeden tıkladık ufaktan.... cam bi anda patlayıp tuz buz oldu ama film olduğu işin dağılmadı....

bu günde kaskodan ücretsiz değiştik.. zaten kaskom bu yıl 450 TL idi yarısı geri dönmüş oldu.. 🙂

Allah herkesi beterlerinden korusun....
geçmiş olsun abi 🙂 rabbim cümlemize kaza bela göstermesin inşallah

Hayırlı akşamlar.

Mehmet Abi geçmiş olsun.

Bu gün doblo'yu muayeneye götürdüm.
Motor no okunamıyor, far-sis yönü hatalı ve ayarı çok yüksek gibi standart kusurlar ile beraber geçti. Ancak tam muayeneden çıkartıp park ettiler bir daha çalıştıramadım. Akü bitti. 🙂 Mecbur yumuşakca vurdurarak çalıştırdım ve aküyü değiştirdim. Böylece 0 km'den yaklaşık 73000 km'ye kadar ilk defa yolda kalmış oldum. 🙂

Birde bagaj kapağı tam kalkmıyordu, bagaj amortisörü fiyatı sordum. Fiyatlar çok uçuk, değiştirtmedim şimdilik.

Bagaj amortisörlerine dikkat edelim çok pahalı. 🙂

iyi akşamlar..
dobloyu satsak yerine nasıl bi araç almayı tavsiye edersiniz ?

yine yeni doblo.hayırlı akşamlar.geçmiş olsun mehmet abi.

yine yeni doblo.hayırlı akşamlar.geçmiş olsun mehmet abi.

bende öyle düşünüyorum abi ben askerden gelene kadar probemleri belli olur gidelirim sıkıntısı yoksa bunu satıp yenisine geçeriz de fiyatı 50.000 den aşagı olmaz gibi

hayırlısı inşaallah.makyajlı doblo çıkar belki o zamana kadar.

Onur muayne hayırlı olsun

akü hiç belirti vermiyor tık diye bitiyor bide muaynede farlar falan açık duruyor
muayneden sonra raporda yazan km ile arabanın kmsini kesinlikle kontrol edin yanlış yazabiliyorlar

İsmail tabiki yine doblo😀

herkese hayırlı geceler

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim dostlarim...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back