bugün etimesgutta gidiyorum doğancının biri arkadan korna bastı yanıma geldi sen ne biçim araba kullanıyosun dedi bende doğancılarla muhattab olmuyorum dedim. adam önüme geçti arabadan indi benim sol fara tekme attı fena sinirlendm indim arabadan annesi felan da indi doğancının üstüme yürüdü arabadan şiş felan kaptı üzerime gelio babam felan girdi araya yürüdük soluğu karakolda aldık plakayı söyledim felan bi baktım bu gelmiş arabama saldırıyo dışarda koştum bi kavgada orda ettik ailece .polisinde bi faktörü yok bu işlerde.siz siz olun takılmayın trafikde böylelerine
kardeşim seninde yanlışın var...
adam arkadan kornaya basmış.yanına gelmiş sana atar yapmış.belliki bi yerden belasını arıyor.senden bulmayacak belasını.adama sadece "yol verdik kardeş buyur geç" diyeceksin...alttan al bırak gitsin...ben böyle bi it yüzünden az daha katil oluyordum.bu hayatta böyle itler yüzünden bir anda hayatın kararır...boş vereceksin,bulaşmayacaksın,alttan alacaksın,adamın hayatını da kurtaracaksın kendi istikbalinide kurtaracaksın.haydara falan gerek yok.böyle itlerle uğraşarak ne o itlerin sonunu getirebilirsin,ne kendin rahat edebilirsin.ben arabada balta taşıyordum.son bir senedir hiç bir şey taşımıyorum...eskiden atara atar gidere gider felsefesindeydim,,,şimdi hepsine eyvallah felsefesindeyim.çünkü bu tip şerefsizlerden her mahallede en az 1 tane var!gitsin belasını başka yerden bulsun!