burgazzz39
Daimi Üye
sevgili kardeşim ne yazıkki xenon farlar ve sisler ağır kusur olarak değerlendiriliyor benimkiler geçmedi ama 3 dakikada yeniden eski ampulleri takarak girip geçtim.....Arkadaslar Salı günü Sis lambalarını ve farları xenon yptırmayı düsüyorm bu konularda bni biraz aydınlatırmısınz .. Bide muayenede Sorun cıkarrlarmı ?? Smdiden tesskürler 🙂
Bende kisalara xenon takmayi dusunuyorum da far sapkasina carpar degiyorlar...
Baki abi bnde öyle yaparm ozmnsa da hangi markayı alıyım ??
sevgili kardeşim ne yazıkki xenon farlar ve sisler ağır kusur olarak değerlendiriliyor benimkiler geçmedi ama 3 dakikada yeniden eski ampulleri takarak girip geçtim.....Arkadaslar Salı günü Sis lambalarını ve farları xenon yptırmayı düsüyorm bu konularda bni biraz aydınlatırmısınz .. Bide muayenede Sorun cıkarrlarmı ?? Smdiden tesskürler 🙂
xenon olursa mercek, fark yıkama ve otomatik yükseklik ayarı olmalı. bu yüzden muayeneden geçemiyor. xenon projektör olduğundan merceksiz olursa çok göz alır.sevgili kardeşim ne yazıkki xenon farlar ve sisler ağır kusur olarak değerlendiriliyor benimkiler geçmedi ama 3 dakikada yeniden eski ampulleri takarak girip geçtim.....Arkadaslar Salı günü Sis lambalarını ve farları xenon yptırmayı düsüyorm bu konularda bni biraz aydınlatırmısınz .. Bide muayenede Sorun cıkarrlarmı ?? Smdiden tesskürler 🙂
nekadar saçma tüm düny xenon kullanıyor türkiyede yasak😀
diğer ülkelerdede yasak mı acaba
Baki abi bnde öyle yaparm ozmnsa da hangi markayı alıyım ??
kardeşim piyasada muhtelif fiyata muhtelif kalitede xenon lar var gönül ister Philips alasın ama çok pahalı sadece şunu önereyim garanti veren bir firmadan al...