Sis Lambası ve Xenon ?

burgazzz39

Daimi Üye
Arkadaslar Salı günü Sis lambalarını ve farları xenon yptırmayı düsüyorm bu konularda bni biraz aydınlatırmısınz .. Bide muayenede Sorun cıkarrlarmı ?? Smdiden tesskürler 🙂

Arkadaslar Salı günü Sis lambalarını ve farları xenon yptırmayı düsüyorm bu konularda bni biraz aydınlatırmısınz .. Bide muayenede Sorun cıkarrlarmı ?? Smdiden tesskürler 🙂
sevgili kardeşim ne yazıkki xenon farlar ve sisler ağır kusur olarak değerlendiriliyor benimkiler geçmedi ama 3 dakikada yeniden eski ampulleri takarak girip geçtim.....

Bende kisalara xenon takmayi dusunuyorum da far sapkasina carpar degiyorlar...

Ben daha önce D1 kasa dobloma takmıştım ondada far şapkasına çarpmıştı şapkayı kestik öyle taktık...

Baki abi bnde öyle yaparm ozmnsa da hangi markayı alıyım ??

kardeşim piyasada muhtelif fiyata muhtelif kalitede xenon lar var gönül ister Philips alasın ama çok pahalı sadece şunu önereyim garanti veren bir firmadan al...

Ben honda'ma Mtec aldım sisler + kısalar sadece 1 kere patladı gittim değiştirdim garantili malzeme olduğu için parada alamadılar.
kısalara 6000K sislere 8000K almıştım. Mtec kaliteli ve garantili

sevgili kardeşim ne yazıkki xenon farlar ve sisler ağır kusur olarak değerlendiriliyor benimkiler geçmedi ama 3 dakikada yeniden eski ampulleri takarak girip geçtim.....

nekadar saçma tüm düny xenon kullanıyor türkiyede yasak😀

diğer ülkelerdede yasak mı acaba

nekadar saçma tüm düny xenon kullanıyor türkiyede yasak😀

diğer ülkelerdede yasak mı acaba
xenon olursa mercek, fark yıkama ve otomatik yükseklik ayarı olmalı. bu yüzden muayeneden geçemiyor. xenon projektör olduğundan merceksiz olursa çok göz alır.

birde 4500k uygun olur. 8000k kusur mor falan olur. ne yapacaksınız öyle farı?🙂

orjinal zenonlar var.onlara bir şey demiyorlar.araç üreticileri taksa sıkıntı olmaz.

bazen tırla yola gidiyorum. kuzenim çalışıyo normalde arabada. yorgun olduğu zaman beni çağırıyo ben kullanıyorum o uyuyo. öyle karşıdan gözü alcak şekilde xenon farlı bir araç benimle karşılaşana kadar mutlu bir yolculuk yapıyo. selektör yapınca kimse önünde kalmıyo falan. bizim araçta da kabin rüzgarlığında sokak lambası gibi 5 tane lamba var uzunlara bağlı. bi selektör neye uğradığını şaşırıyolar. umarım anlıyolardır insanların gözünü alan far takmanın kötü birşey olduğunu 🙂 🙂

yani diyeceğim karşıdan gelenin gözünü almasın da ne takarsan tak 🙂

Xenon taktırmadm direk normal sisleri taktırdm muayenede sök cıkar ugrasmak istemyorm ama anladm ki arabayı sıfır alırken her bişeyni taktırcan snradan ugrasmıcan 🙂

hayırlı olsun.

Back