Merhaba Arkadaslar Arabamı alalı 10 ay oldu, daha 1 sene olmadan bugün yağmurda sileceklerim, camı silerken titreme ve ses yapmaya başladı.
Bu kadar sürede silecekler eskir mi?
yağız kardeş yaz sıcagın'dan ve yagmur çamur derken özelligi yitiriyor.birde fazla kaliteli deyil muz silgi al derim bende 2 kez deyiştim karar verdim muz takıcam
süpürgesi tek değişmiyor mu derken? kastınız kollar ise önde kollar değişmiyo bir problem olmadığı takdirde. ama arka silecek kol ile beraber değişiyo. bir de sadece uçtaki kauçuğu değiştirebiliyosun.
bende muz silecek aldım yeni sayılır ama acayip bi şekilde yukarı çıkarken süper siliyor ama aşağı inerken titreyerek ve atlayarakl ses çıkararak iniyor deli oluyorum. dobloma hiç yakışmıyor böyle bişey.
hangi marka önerirsiniz muz silecek?
Hanefi kardeşim sanıyorum silecek kolların dönmüş aksi yöne doğru azıcık pense ile kastır düzalecektir ama pense ile kolu tutarken bir bez koy pensenin dişleri arasına yoksa kolun boyasını bozarsın
silecekleri sıcak suda yıkama işlemini diyosun sanırım abi onu deneyeceğim ama kendi taktığım silecekleri bitürlü sökemedim 😀 o kadar sıkışmışki artık aparat kırılacaktı bende bıraktım öyle. 😀 sıcak suda çok bekletmekmi lazım yoksa araç üstünde sıcak suyla ovalasamda olur mu?