SİLECEK

Doblo_safeline

Daimi Üye
Merhaba Arkadaslar Arabamı alalı 10 ay oldu, daha 1 sene olmadan bugün yağmurda sileceklerim, camı silerken titreme ve ses yapmaya başladı.
Bu kadar sürede silecekler eskir mi?

yağız kardeş yaz sıcagın'dan ve yagmur çamur derken özelligi yitiriyor.birde fazla kaliteli deyil muz silgi al derim bende 2 kez deyiştim karar verdim muz takıcam

yazın sıcağından dolayı bozulabilir.

bende muz silecek taktırdım şimdi çok memnunum.orjinaller hemen bozuluyordu

süpürgesi tek değişmiyor mu derken? kastınız kollar ise önde kollar değişmiyo bir problem olmadığı takdirde. ama arka silecek kol ile beraber değişiyo. bir de sadece uçtaki kauçuğu değiştirebiliyosun.

2007 model aracımız hala fabrikanın taktığı silecekler üzerinde (MAAŞALLAH) 🙂

maşallah can maşallah. 🙂

bende muz silecek aldım yeni sayılır ama acayip bi şekilde yukarı çıkarken süper siliyor ama aşağı inerken titreyerek ve atlayarakl ses çıkararak iniyor deli oluyorum. dobloma hiç yakışmıyor böyle bişey.
hangi marka önerirsiniz muz silecek?

Hanefi kardeşim sanıyorum silecek kolların dönmüş aksi yöne doğru azıcık pense ile kastır düzalecektir ama pense ile kolu tutarken bir bez koy pensenin dişleri arasına yoksa kolun boyasını bozarsın

tam olarak anlamadım abi, silecek kolunu cama doğru bükecekmiyim daha iyi cama temas etsin diye?

Silecek kolu lastiğin cama yattığı yönün tersine bükülecek ama çok hafif yani lastik cama dik basacak anlatabildim mi kardeşim

tamam abi anladım yarın bi deneyeyim

Dene dözelecektir birde muz silecekler için geçen gün bir yerlerde bilgi yazmıştım uygularsan süper olur

silecekleri sıcak suda yıkama işlemini diyosun sanırım abi onu deneyeceğim ama kendi taktığım silecekleri bitürlü sökemedim 😀 o kadar sıkışmışki artık aparat kırılacaktı bende bıraktım öyle. 😀 sıcak suda çok bekletmekmi lazım yoksa araç üstünde sıcak suyla ovalasamda olur mu?

Kaynar suyu yavaşça gezdirerek silecek lastiklerine dökeceksin kardeşim

tamam abi saol yarın bi ayar çekeyim sileceklere

abi benim de yolcu tarafinda ki silecek yukari cikarken ses yok ama inerken cok ses yapiyor silecek yerine lastigi degistirebilir miyim

Elbette yağız tabi sadece lastik değiştirilebilir

Back