arkadaşım iyi bişey istiyosan hazır setlere bakma bi işe yaramaz onlar kaldıki jameson anfiler pek iyi değil.
yapman gerekenleri yazayım
sağlam bi oto ses sistemi dükkanına gidiceksin,
-ön göğüse 10cm tiz
-kapılara component mid takımı,
-arkayada 6*9 oval alıcaksın ama iyi bişey olsun
-orta halli 30cm bass isteyeceksin kicker, jbl tavsiyemdir pioneer da olur ama ucuzu bi işe yaramaz.
-2 adet anfi şart buraya dikkat et. birisi normal speaker anfi olacak 2,3 kanallı olanlardan, alacağın koparlörlerin rms watt gününe göre oradan ustanın tavsiyesine dikkat et anfiyi herzaman yüksek tutmakta fayda var, eğer hoparlör yüksek watt olur anfi düşük olursa ya anfiyi yakarsın yada şuanki kullandığın orjinal sistem gibi son seste boğulma yapar. 2. anfide mono anfi olacak sadece subwoofer için.
-teyp olarakta senin linkte gösterdiğin teybi değilde pioneer 8550 yada 8xxx serisi bi teyp alman çok daha iyi olucaktır.
-bunlara uygun sağlam kabloda taktıdımmı tamamdır
bu yazdıklarım doğrultusunda çok üst seviye sayılabilecek bir sistemin olur ama parasıda ona göre olur. 750 tl gibi bi rakamada olmaz en az 1500 gözden çıkarman gerek bu rakam katlanarak çıkar
ama 750 tl yaparmısın evet yaparsın ama beklentin ne o önemli. şahsen yüksek sesten ziyade az ses olsun bol basslı olsun düşük seste bile bass hissedeyim kalite olsun dersen 750 tl hayli hayli işini görür, buradan ürün tavsiyesi yapmıyorum çünkü kullananlar tavsiye etse çok daha iyi olur ben sadece sana izleyeceğin yolu yazayım dedim. En güzeli git bi oto ses dükkanına taktır dinle dene öyle al