SES SİSTEMİ İÇİN YARDIMINIZ LAZIM:(

sercan87

Azimli Üye
ORJİNAL HOPORLÖRLERİMDEN CIZILTILAR GELİYOR YENİLERİNİ ALMAK İSTİYORUM İNTERNETTEN AMA ARBAMDA TAKILI OLAN HOPORLÖRLERİN ÇAPINININ NE OLDUĞUNU BULAMADIM ARKADA TAKILI OLANLAR KAPI VE ÖN KONSOLDAKİLERİN ÇAPINI BİLEN ARKADAŞ VARMI? BİRDE BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ HOPORLÖR SATAN Bİ SİTE VARMI.. DAHA DOĞRUSU SORUNUM ŞU. BEN ARABAMA SES SİSTEMİ TAKCAM AMA HİÇ ANLAMAM ANFİNİ İYİSİ NEDİR KAÇ WALT OLUR BİLMEM BİRDE ŞIRNAKTA GÖREV YAPIYORUM İZNE AYRILCA İZNİMDE KISITLI HEMEN TAKTIRIP KULLANMAK İSTİYORUM BANA YARDIM EDECEK ARKADAŞ VARMI? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detay/ BU PAKETİ ALCAM İŞİMİ GÖRÜRMÜ NORMAL BİR SES KALİTESİ İÇİN?

öncelikle o linkteki sete elini bile sürme çok dandik oluyorlar markalarına aldanma.
hoparlör ölçüleri:
ön göğüs: 10cm
kapılar: 16 cm ama 16,5 de olabiliyor
arkalar oval 6*9

sitede bu işten anlayan arkadaşlar var onların tavsiyesine yönelik hareket edersen daha iyi olur

teşekkür ederim... ama sanki ilandaki ler kaliteli gibi geldiler bana pek de anlamıyorum ama🙁

o kadar kaliteli olsalar bende koşarak alırım 🙂

ama mesela subwoofer ı kaliteli koyuyor anfi dandik kolonları orta seviye koyuyor kabloları çok dandik koyuyor. kablo deyip geçmemek lazım kaliteli ses için çok gerekli. aslında bende pek anlamıyorum ama son araştırmalarım böyle 🙂

Bizimdobloda komple jbl ses sistemi var bassim mini bass 20cmlik galiba akusttik bassmis ama cok tatli bi ses aldik cok guzel net ve kaliteli oldu

ARKADAŞLAR BEN ŞIRNAKTA UZMAN ÇAVUŞUM EKİMDE İZNE GİDİCEM.. EKİME KDAR SES SİSTEMİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELERİ ALIP İZİNE GİDİNCE TAKTIRIP İZİNDE GÜZEL SESİN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM.. BEN BU MALZEMELERİ TEK TEK İNTERNETTEN ALACAĞIM ANFİ KONUSUNDAA ÇOK KARARSIZIM BANA ALMAM GERWEKEN MALZEMELERİ TEK TEK SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ?

önce bütçeyi bilmek lazım çavuşum 🙂 ona göre tavsiyede bulunulur

TEYP DE ALACAĞIZ BÜTCE 750 TL ARKADAŞLAR VE BUNLARI ALIP TAKTIRMAM İÇİN 20 GÜNÜM VAR🙂

sercan bey yazılarımızda küçük harf kullanalım.büyük harf bağırmak anlamına geliyor çünki.hayırlı geceler.

sessizlikten ziyade forumda bir düzen açısından böyle yapıyoruz mesela açtığınız konulara bakın görselliği bozuyor biri küçük bir büyük harfler

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arikan-elektronik-pioneer-jbl-jameson-kaplo-set-91124254 bu set nasıl arkadaşlar ben normal bir ses sistemi kurmak istiyoruma arabama ama hiçte anlamam anfiden hoparlörden🙁 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-deh-4550bt-cd-mp3-usb-bt-kumanda-gf-93213304 teybimizde bu.

arkadaşım iyi bişey istiyosan hazır setlere bakma bi işe yaramaz onlar kaldıki jameson anfiler pek iyi değil.
yapman gerekenleri yazayım
sağlam bi oto ses sistemi dükkanına gidiceksin,
-ön göğüse 10cm tiz
-kapılara component mid takımı,
-arkayada 6*9 oval alıcaksın ama iyi bişey olsun
-orta halli 30cm bass isteyeceksin kicker, jbl tavsiyemdir pioneer da olur ama ucuzu bi işe yaramaz.
-2 adet anfi şart buraya dikkat et. birisi normal speaker anfi olacak 2,3 kanallı olanlardan, alacağın koparlörlerin rms watt gününe göre oradan ustanın tavsiyesine dikkat et anfiyi herzaman yüksek tutmakta fayda var, eğer hoparlör yüksek watt olur anfi düşük olursa ya anfiyi yakarsın yada şuanki kullandığın orjinal sistem gibi son seste boğulma yapar. 2. anfide mono anfi olacak sadece subwoofer için.
-teyp olarakta senin linkte gösterdiğin teybi değilde pioneer 8550 yada 8xxx serisi bi teyp alman çok daha iyi olucaktır.
-bunlara uygun sağlam kabloda taktıdımmı tamamdır

bu yazdıklarım doğrultusunda çok üst seviye sayılabilecek bir sistemin olur ama parasıda ona göre olur. 750 tl gibi bi rakamada olmaz en az 1500 gözden çıkarman gerek bu rakam katlanarak çıkar

ama 750 tl yaparmısın evet yaparsın ama beklentin ne o önemli. şahsen yüksek sesten ziyade az ses olsun bol basslı olsun düşük seste bile bass hissedeyim kalite olsun dersen 750 tl hayli hayli işini görür, buradan ürün tavsiyesi yapmıyorum çünkü kullananlar tavsiye etse çok daha iyi olur ben sadece sana izleyeceğin yolu yazayım dedim. En güzeli git bi oto ses dükkanına taktır dinle dene öyle al

Ses sistemi işinde en önemli olan istekleriniz tam olarak sesi nasıl istemeniz buna dikkat edin.
Ben aracıma komple Vibe marka taktım amfisi komponent takımı şiddetle tavsiyede ederim şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım ve ses istediğim gibi amfi 800w 4 kanal 1 takım komponent ve 38cm kicker es subwoofer var ve yetiyor 🙂 Kişisine göre değişir tabi diyorum ya sesi nasıl istemeniz önemli olan. 800w diyorumda Jameson 1500W tan iyidir.
vibe.jpg

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-deh-4550bt-cd-mp3-usb-bt-kumanda-gf-93213304 bu teyp i aldım.. buna göre normal bir ses sistemi yapmak istiyorum öyle ağım şahim bişey istemiyorum son ses te dinlemicem orta seviye bi ses sistemi istiyorum yani hoparlörleri yenilicem 1 anfi 1 subwoofer alıp yapmak istiyorum.. bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.. ha çok ta kötü bir ses sitemi olsun istemem tabikide orta seviye bişey istiyorum

Back