servismi sanayimi

Araç 1.3 sanırım 1.6 için bu fiyata yapacak servis yok. Bu paraya kesinlikle servis. Sanayii de bu paralara çıkar. Filtrelerinde orijinal olduğu meçhul.
1.3 evet. 3 farklı fiat servisini aradım hepsi farklı fiyat verdi. sanayi yerine yetkili servis daha mantıklı. sanayiye götürsem sanırım 200tl daha az veririm ama sonra ne olacağı meçhul.

Sanayii yağ filtre değişimi minimum 400-450 tutar yan sanayi parça ile. Servis orijinal parça ile daha mantıklı.

Önceden fiatta çalışmış arabayi bilen sanayi

Aracım 2015 1.6 Safeline 95000 Km de Murat Üresin beyin tavsiyesi ile Başkent Sanayi Sitesi'nde Ayyıldız Otomotiv'de ağır bakımları yapıldı.
Yapılan işlemler triger, devirdaim, fren diskleri, fren balataları, şanzıman yağı değişimi ve genel bakımı yapıldı. Bir yerde yağ terlemesi vardı tamiri yapıldı. Ayyıldız Otomotiv'den Erdinç usta işinin ehli birisi. Parçaları kendim aldım. Yetkili servise göre neredeyse yarı fiyatına geldi. Garanti yoksa yetkili servis yerine dışarıda iyi bir ustaya yaptırmak en mantıklısı. Erdinç ustada yetkili servisten ayrılan bir usta.
WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.19 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.19 (2).jpeg
WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.19 (3).jpeg
WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.19.jpeg
WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.20 (1).jpeg

Dosyalar

• WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.20.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-26 at 16.03.20.jpeg
    404,1 KB · Okunma: 30
Aracım 2015 1.6 Safeline 95000 Km de Murat Üresin beyin tavsiyesi ile Başkent Sanayi Sitesi'nde Ayyıldız Otomotiv'de ağır bakımları yapıldı.
Yapılan işlemler triger, devirdaim, fren diskleri, fren balataları, şanzıman yağı değişimi ve genel bakımı yapıldı. Bir yerde yağ terlemesi vardı tamiri yapıldı. Ayyıldız Otomotiv'den Erdinç usta işinin ehli birisi. Parçaları kendim aldım. Yetkili servise göre neredeyse yarı fiyatına geldi. Garanti yoksa yetkili servis yerine dışarıda iyi bir ustaya yaptırmak en mantıklısı. Erdinç ustada yetkili servisten ayrılan bir usta.38961 dosyayı görüntüle38962 dosyayı görüntüle38963 dosyayı görüntüle38964 dosyayı görüntüle38965 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun Erdinç işinin ehli kalenderdir.

Garanti yoksa yetkili servis yerine dışarıda iyi bir ustaya yaptırmak en mantıklısı.

Sanayii arkadaşlar çok dışlıyorlar ama işin ehli işini temiz yapan ustalar var haksızlık yapmayalım.Ayrıca yan sanayi, orjinal kullanmak sizin elinizde ustanın değil ne kadar ekmek o kadar köfte.

bendede 1.3 90 hp doblo var henüz daha 5500 km de bakım fiyatları ortalama ney biliyor musunuz birde servisin saçmalığı belirli km lerde değiştiriyorlar parçaları yıpranmasına vs göre değil bakalım ilk servisimde büyük ihtimalle çok kavga çıkartırım gibi daha önce 2010 da birde 2012 de 0 araç almıştım onlardada çok kavga çıkartmıştım 🙂

bendede 1.3 90 hp doblo var henüz daha 5500 km de bakım fiyatları ortalama ney biliyor musunuz birde servisin saçmalığı belirli km lerde değiştiriyorlar parçaları yıpranmasına vs göre değil bakalım ilk servisimde büyük ihtimalle çok kavga çıkartırım gibi daha önce 2010 da birde 2012 de 0 araç almıştım onlardada çok kavga çıkartmıştım 🙂
Olay olay🧿

İkisi de aynı bence Allah ikisine de muhtaç etmesin.

Belirli km'lerde servisin degistirdigi parcalari bu konuda agizi cok yanmis birisi olarak itiraz etmeden degistirmenizi oneririm. Zira o parcalar daha sonra cok daha buyuk masraflar aciyorlar, hic bir masraf acmasa aracin 100-150bin km'ye geldigi zaman aracin sesi bile farkli olacak.

Back