DOBLO PREMIO tarafından yazılan metin:
Geçen hatfa başıma gelen bir olayı anlatayım arkadaşlar;
Aracımı 40000 bakımiçin yetkili servise götürdüm.
Aracı bırakıp iş yerime gittim 2 seneden beri aynı servise giderim,vatandaşlar bütün bakımı yapmışlar,telefon açıp bakımın bittiğini ve aracımı teslim alabileceğimi söylediler.
Akşam iş çıkışı aracımı almaya gittim.doblomu teslim aldım ve marşa bastım. O ne!!!!!!!!!! yol bilgisayarından bir ikaz mazot filtresinde su var ikazı,hemen servis yetkilisi arkadaşa durumu anlattım oda gayet rahat motoru yıkadıklarını ondan olacağını söyledi . ama araç 3-4 gün bu şekil devam etti,servise durumu anlattığım halde sensör arızası deyip parca değişeceğini ve garanti bittiği için 245 tl + kdv ve işçilik alacaklarını söylediler.ben kabul etmeden servisten cıktım .
Anında fiatı aradım,durumu anlattım,sağolsunlar tahmin etmediğim bir şekilde ilgilendiler.Aracımın garantisi bitmesine rağmen çok alakadar oldular.
Bir saat sonra servis arayıp aracımı getirmemi istedi ve parcayı garanti bitmesine rağmen,garantiden değiştirdiler.
Sağolsunlar servisin parcayı değiştirip değiştirmediğini sordular telefonda,bende kendilerine çok teşekkür ettim.
TEŞEKKÜRLER FİAT
TEŞEKKÜRLER GRANDE😉