Silinmiş Hesap
Yeni Üye
tşk abim senin doblonun janların dan buldum gökte ararken yerde 😀hayırlı satışlar recep.
tşk abim senin doblonun janların dan buldum gökte ararken yerde 😀hayırlı satışlar recep.
arkadaşlar doblomun orj sac jantları ve kapakları satıyorum bilginize darbe kırık yoktur gözüm gibi baktım 😀
fiyatı 200 tl jant+kapakları lastik hariç
arkadaşlar doblomun orj sac jantları ve kapakları satıyorum bilginize darbe kırık yoktur gözüm gibi baktım 😀
hayırlı satışlar hakikatren buluşmadada gördük tertemiz doblonda çok temiz maşallah ALLAH kaza bela vermesin
jant mı alacan doblona
birde link vasrsa ekle daha iyi olur
hayırlı satışlar hakikatren buluşmadada gördük tertemiz doblonda çok temiz maşallah ALLAH kaza bela vermesin
jant mı alacan doblona
birde link vasrsa ekle daha iyi olur
tşk oğuz.elimden geldigin ce özenle bakıyorum zamanım oldukca
senin doblonun da maşallahı var.güle güle kulan
jantlar premio jantı bizim burdan buldum çerkezköyden cok temiz ama
Bana 4 adet sac jant lazım kış lastiklerini takmayı düşünüyorum ben müşteri olana kadar satılmaz umarım
sattınmı jantları safeline 55?
EN GÜZELİ.BEN KIŞLIKLARA NORMAL JANT ALDIM.GERÇİkışlıklar hususilere zorunlu değil.jantlarımı satmaktan vaz geçtim kış lastigi meçburi oldugun dan dobloyı bende kışlastigi alıp taktım konu kitlenirse yada silinirse sevinirim