satılık 15 inç sac jant

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
arkadaşlar doblomun orj sac jantları ve kapakları satıyorum bilginize darbe kırık yoktur gözüm gibi baktım 😀

fiyatı 200 tl jant+kapakları lastik hariç

hayırlı satışlar recep.

hayırlı satışlar

arkadaşlar doblomun orj sac jantları ve kapakları satıyorum bilginize darbe kırık yoktur gözüm gibi baktım 😀

hayırlı satışlar hakikatren buluşmadada gördük tertemiz doblonda çok temiz maşallah ALLAH kaza bela vermesin

jant mı alacan doblona

birde link vasrsa ekle daha iyi olur

hayırlı satışlar hakikatren buluşmadada gördük tertemiz doblonda çok temiz maşallah ALLAH kaza bela vermesin

jant mı alacan doblona

tşk oğuz.elimden geldigin ce özenle bakıyorum zamanım oldukca
senin doblonun da maşallahı var.güle güle kulan
jantlar premio jantı bizim burdan buldum çerkezköyden cok temiz ama

jant mı alacan doblona

tşk oğuz.elimden geldigin ce özenle bakıyorum zamanım oldukca
senin doblonun da maşallahı var.güle güle kulan
jantlar premio jantı bizim burdan buldum çerkezköyden cok temiz ama

sağolasın bende çok iyi bakarım dobloma

vallahi temizse o jantlar güzel oluyor dobloya fiyat olarak ne istediler

Bana 4 adet sac jant lazım kış lastiklerini takmayı düşünüyorum ben müşteri olana kadar satılmaz umarım

Bana 4 adet sac jant lazım kış lastiklerini takmayı düşünüyorum ben müşteri olana kadar satılmaz umarım

Soru ve Sorunlarınıza Tam ve Eksiksiz Cevap Alabilmeniz İçin Lütfen Profil Bilgilerinizi Güncelleyiniz...

hayırlı satışlar.

jantlarımı satmaktan vaz geçtim kış lastigi meçburi oldugun dan dobloyı bende kışlastigi alıp taktım konu kitlenirse yada silinirse sevinirim

jantlarımı satmaktan vaz geçtim kış lastigi meçburi oldugun dan dobloyı bende kışlastigi alıp taktım konu kitlenirse yada silinirse sevinirim
EN GÜZELİ.BEN KIŞLIKLARA NORMAL JANT ALDIM.GERÇİkışlıklar hususilere zorunlu değil.

mehmet abi bu sene zorunlu değil hususilere. ama yük ve yolcu taşıyan araçlara mecburi. bizimkileri de sınıf karmaşasından dolayı kamyonet olarak nitelendirirlerse bize de mecburi. hadi bu seneyi bir şekilde yırttık. seneye uçana kaçana mecburi olcak. o zaman otomobildi dobloydu bilmem neydi olmıcak. döşenecekler cezayı. en iyisini yapmışsın jantı da ayrı almışsın.
recep abi senin de fikir iyi. dursun. şimdi bunları satıp seneye jant aramak var. 🙂

Back