safeline 2011 karter büküldü

engin_64

Aktif Üye
arkadaslar merbaha 2011 safeline aracımı dün köy yolunda tasa vurdum ve plastik aksamdaa hic bir sorun görünmüyor gibi olsada bu gun serfiste lifte kaldırdım ama karter ice dogru hafif bukulmus.. servisbu sorun olmaz gibi dedi ama ben ısrar edince sorun olurmu cok uzun yola gidiyorum cok daglı tepeli yollardan geciyorum dedim o zaman da dediki karter icinde haznede filtre var dedi oraya geldiyse dedi tam yag cekemez yaglamada sıkıntı yasatabilir dediler yag lambası yanmıyor ama simdi aklımagelen takılan sorular

ben bu karteri degistirtsemiki kasko karsılarmıs 300 tl falanmıs

bu karter degismesse ileride sıkıntı yaparmı delik yok hafif bükük var ?

karter haznesi tam degistirmezmis kasko dogrultma yapılırmıs dogrultma randuman verirmi

birde karter değişimden sonra arac da yag sızıntısı olurmu sonucta orjinal contaları gidicek yerine yeni conta takılacak ve aracda 17 bin km de muhakkak bir esneme olmustur yag kacırırmıkı servis kesinlikle olmaz öyle sey dedi ama genede muammada kaldım

ve son olarak ilgi ve alakanıza tesekkürler simdiden..

dağlı taşlı yollardan çok gidip geliyorsanız orjinal karteri çıkartıp onun yerine çelik karter taktırabilirsiniz.....özelliklede off road araçları bu işleri çok yapıyor.......

o kadar cok ta degil de arada sırada onada hep dikkat ederim ama sorun olurmuki acaba ufak bir bükük serviste acıldıktan sonra korkuyorum işin acıgı

Aynı sorun benim aracımda da vardı. Aracı alırken lifte kaldırtıp baktırmıştım serviste görmüştüm hafiften yağ kaçırıyordu. Yinede aracı aldım ve karteri düzelttirdim. Değiştirmene gerek yok bence. Karter düzeltildi ve conta değişti hiç bir sorun yok şu an.

bizde diğer doblonun karterini değiştirmiştik d1 doblo karteri sıfır 45 liraydı bizimde ezilmişti bizim usta zincire zararlı dedi yağlamada sıkıntı olur dediler bizde değiştirmiştik contları falanda değişti hiçbir problemde olmadı

karter nasıl bükülür....o karter kapağı olmasın....eğer oysa sorun olmaz. çünkü. çok fazla bükülmez o ...orta yerinden çökmüştür.....ama yinede istersen düzelttirebilirsin... ve. metal bir karter muhafazası büktrüp kapağın üzerine. taktrabilirsiniz..... geçmış olsun ve kolay gelsin....

abi zaten karter 40 50 lira bişey bence değiştirmek daha iyi

valla kendi bilir...biz çeşitli konfigürasyonları yazalımda oğuzum...

arkadaslar hepinize ayrı yarı tessekkürler düsünceleriniz icin en güzeli icimin rahat etmesi icin degistirmek saten kasko karsılarmıs da tek sıkıntım karter degisince eskisi gibi olurmu yoksa yag acırırmı sıkınıtısydı degistiren arkadaslarda sorun olmamıs bende degistirdim en güzeli kaskom 1 hafta sonra biticek indirimden yararlanıp değiştirim 🙂 1 hafta böyle binsem sıkıntı olmaz herhalde inanırmısınız 🙂 bu msjları okumadan önce aracı degistirmeyi bile dusundum yeni doblo premio alıcaktım ama biraz tuzlu geldi 🙂 sıfırı 🙂 tekrar tesekkürler.. isallah sorunsuz 1 haftam gecer..

arkadaslar hepinize ayrı yarı tessekkürler düsünceleriniz icin en güzeli icimin rahat etmesi icin degistirmek saten kasko karsılarmıs da tek sıkıntım karter degisince eskisi gibi olurmu yoksa yag acırırmı sıkınıtısydı degistiren arkadaslarda sorun olmamıs bende degistirdim en güzeli kaskom 1 hafta sonra biticek indirimden yararlanıp değiştirim 🙂 1 hafta böyle binsem sıkıntı olmaz herhalde inanırmısınız 🙂 bu msjları okumadan önce aracı degistirmeyi bile dusundum yeni doblo premio alıcaktım ama biraz tuzlu geldi 🙂 sıfırı 🙂 tekrar tesekkürler.. isallah sorunsuz 1 haftam gecer..

saçmalama kardeşim...hiçbirsey olmaz.....değiştir kapağı sorun bitsin ..geçmiş olsun...

onun için araba mı değiştirirlmişbe değiştir hiçbişey olmaz güle güle bin

Back