arkadaslar merbaha 2011 safeline aracımı dün köy yolunda tasa vurdum ve plastik aksamdaa hic bir sorun görünmüyor gibi olsada bu gun serfiste lifte kaldırdım ama karter ice dogru hafif bukulmus.. servisbu sorun olmaz gibi dedi ama ben ısrar edince sorun olurmu cok uzun yola gidiyorum cok daglı tepeli yollardan geciyorum dedim o zaman da dediki karter icinde haznede filtre var dedi oraya geldiyse dedi tam yag cekemez yaglamada sıkıntı yasatabilir dediler yag lambası yanmıyor ama simdi aklımagelen takılan sorular
ben bu karteri degistirtsemiki kasko karsılarmıs 300 tl falanmıs
bu karter degismesse ileride sıkıntı yaparmı delik yok hafif bükük var ?
karter haznesi tam degistirmezmis kasko dogrultma yapılırmıs dogrultma randuman verirmi
birde karter değişimden sonra arac da yag sızıntısı olurmu sonucta orjinal contaları gidicek yerine yeni conta takılacak ve aracda 17 bin km de muhakkak bir esneme olmustur yag kacırırmıkı servis kesinlikle olmaz öyle sey dedi ama genede muammada kaldım
ve son olarak ilgi ve alakanıza tesekkürler simdiden..
ben bu karteri degistirtsemiki kasko karsılarmıs 300 tl falanmıs
bu karter degismesse ileride sıkıntı yaparmı delik yok hafif bükük var ?
karter haznesi tam degistirmezmis kasko dogrultma yapılırmıs dogrultma randuman verirmi
birde karter değişimden sonra arac da yag sızıntısı olurmu sonucta orjinal contaları gidicek yerine yeni conta takılacak ve aracda 17 bin km de muhakkak bir esneme olmustur yag kacırırmıkı servis kesinlikle olmaz öyle sey dedi ama genede muammada kaldım
ve son olarak ilgi ve alakanıza tesekkürler simdiden..