S.R.YILDIRIM
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 1 Kasım 2021
- Adı
- Sezai Rahmi YILDIRIM
- Kan Grubu
- B RH +
- Meslek
- Emekli Teknik Öğretmen
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Plus
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2018
- Renk
- Beyaz - Hususi Ruhsatlı
Bir olumsuzluk söz konusu olamaya bilir rolantide ortalama 900 devir çevirir Kaloriferin şarj dinamosuna uygulayacağı kuvvetle 60 dakika için 1.7 litre gibi ortalama bir hesap çıkıyorMerhabalar;
120BG. çalıştırıp, kalorifer sıcaklığında bir kaç saat uyusak, kısa - uzun vadede bir olumsuzluğu olur mu?
1 saatteki yakıt tüketimi ne olur?
Onu ben de çok yapardım uzun yol da ama çok büyük zararı varmış onun zaten kaloriferin bir çok kişi de baş ağrısı yapması bu yüzdenmiş. Sağlığa zarar baska bir sey olmaz. Arkadaşında dediği gibi bir de bu mevsimde daha yarım saat olmadan motor soğur zaten soğuk vurmaya başlar 🙂Merhabalar;
120BG. çalıştırıp, kalorifer sıcaklığında bir kaç saat uyusak, kısa - uzun vadede bir olumsuzluğu olur mu?
1 saatteki yakıt tüketimi ne olur?
LPG li aracımda 2 saat civarı uyumuştum, sıcacıktı.Onu ben de çok yapardım uzun yol da ama çok büyük zararı varmış onun zaten kaloriferin bir çok kişi de baş ağrısı yapması bu yüzdenmiş. Sağlığa zarar baska bir sey olmaz. Arkadaşında dediği gibi bir de bu mevsimde daha yarım saat olmadan motor soğur zaten soğuk vurmaya başlar 🙂
Merhabalar bende camper yapacagım .LPG li aracımda 2 saat civarı uyumuştum, sıcacıktı.
Camper yapacaktım, az soğukta hemen üşürüm, şeker hastalığından olsa gerek. İlla ki webosta - araç içi 12v. ısıtıcı (headbox) - veya 12v. battaniye den birini kullanacağız demek ki.
YouTube da benim hoşuma giden ve sizede uygun birşey var linkinden bakabilirsinizMerhabalar bende camper yapacagım .
Siz bagaj için campıngbox ölçüsü aldınız mı. yatak yüksekliği için nasıl bir şey düşünüyorsunuz.
Buradan paylaşalım ikimizde ilk kim yarsa birbirimize yardımcı olmuş oluruz.
YouTube da benim hoşuma giden ve sizede uygun birşey var linkinden bakabilirsiniz
(link)
Sağlam bir marangoz veya kendinize güveniyorsaniz alet ve edevatınız var ise videodan esinlenip yapabilirsiniz
Benimde aklımda var ama çok yüksek rakamlar çıkar diye düşünüyorum sormak lazım
2 sene önce arka koltukları sökmüştüm,ön koltuklarda öne sifirlamistim ve 1 kişilik yatak (hatta a101 den almıştım katlanır) boydan tam oturdu boşluklarıda minderlerele doldurduk amatör bir çalışma ama genede güzel olmuştu