Rampada çekişten düşme

@YASİNAÇIKYER
Saol #yasinaçıkyer

Benimde ilk çalıştırdığında bi hantallık, gaz yememe, çekiş zayıflığı oluyor. Neden olabilir?

bende 1,6 premio var ama canavar gibi 2011 model 110000 binde emme manifoldunada baktır pis yakıt kullanmış kurum bağlamış olabilir

ben de ayni sorun var 1. vites yokusta kalkip giderken 3000 devire gelince 2.vitese atiyorum biraz bayilma yapiyor sonra toparliyor

Debimetre arızalıysa o da yapıyor aracı bilgisayara bağlayınca sorunu yazar.

@abdurrahman_1632
Hızlı vites atmanız gerek turbo basıncı kaybolmadan vites atarsanız uçuyor.

Ben biraz pratikle çözdüm artık yokuş çıkarken basınç kaybı yaşamıyorum.

Merhaba arkadaşlar 2011 model 1.3 multijet doblo araç aldım yaklaşık 5 aydır uğraşıyorum araç yokuşu 2. Viteste zor cikiyo map sensörünün soketini çekiyorum 4-5 'le cikiyo hiç sıkıntı yok map sensorunu temizlettim olmadi sase numarasina gore orjinalini aldim sensorun yinede olmadi bu arada hic bir ariza vermiyo ve bilgisayara baglattigimda da hic bir ariza gozukmuyo neden olabilir acaba bana bi fikir verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar;
Aracım 2014 1.6 105bg modeli.
Aracım rampa çıkışlarında çekişten düşüyor 2. Viteste dahi bayılıyor. Normal mi sizce. Doblo aracı ilk kez aldım ve yeni kullanmaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Hakan ÇALIŞKAN
105 lik kolay kolay bayılmaz turbo ya baktırın yada partikül dolmuştur

Merhaba arkadaşlar 2011 model 1.3 multijet doblo araç aldım yaklaşık 5 aydır uğraşıyorum araç yokuşu 2. Viteste zor cikiyo map sensörünün soketini çekiyorum 4-5 'le cikiyo hiç sıkıntı yok map sensorunu temizlettim olmadi sase numarasina gore orjinalini aldim sensorun yinede olmadi bu arada hic bir ariza vermiyo ve bilgisayara baglattigimda da hic bir ariza gozukmuyo neden olabilir acaba bana bi fikir verirmisiniz
Hocam hava akışmetre arızasını her makine göstermez ben yıllardır bu sorunu yaşıyorum fiat için olan cihazlara baktırman lazım eğer arıza çıkarsa ki çıkacaktır arızayı sildirin tekrar verirse araç o akışmetreyi kabul etmiyor demektir.

Back