Puslanmış Farlara Diş Macunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melrock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben denedim hiç bir şey olmadığını gördüm denemeyin

Selamun aleykum ben burada yeniyim
Abimizin dediği gibi cok ise yariyor farlar sariydi gunes yanigi lekeleri falan vardi eski son kullanma tarihi gecmis dis macunu ve dis fircasiyla guzelce temizledim ve bayaa bi temizlendi unutmazsam arac gelince foto cekip atarim cok ise yariyor denemenizi tavsiye ederim

@Furkans003
bende de yaramadı hatta kötü oldu bir yerde yanlış mı yapıyoruz anlamadım

@kardelenkurt
markasından olmasın.🙂🙂🙂

@kardelenkurt
Macunu bol sıkarsan olur araba suan kayseride gelince foto atarim ve guzelce fircala su dokup ayni islemi birdaha yap yine olmazsa lekeler farın icerisindedir

Çıkma farlar var aslında bi set alıp takmak daha mantıklı çünkü çoğu far içeriden puslandığı için dış temizlik pek bi işe yaramıyor. Bu arada aranıza yeni katılan bi doblocu olarak herkese selamlarımı iletiyorum..

Kendi disimizi fircalarken arabanin farlarinida fircalarsak evet basarili olur bu yontem 😀 eski aracimda denedim ilk gun iyi gibiydi sonra berbat oldu

@Elbruz
aleyküm selam. hoş geldiniz.

colgayt işe yaramıyor. yoksa signal white mı alsak🤣🤣🤣😀😀😀

@ademozkaragul
Dene olursa buraya yaz colgate yalan oldugu ortaya cikti 😀😀😀😀

Şöyle bir ürün tavsiye edebilirim
P_20160802_121500_1_p.jpg

İlk beze sürüp farin her tarafına güzelce yedirin biraz ıslatıp devam edin en son güzelce durulayin farkı göreceksiniz

Paylaşım için teşekkürler

@yncosman60
Gercekten işe yariyormu bazılari ise yaramiyor

Arkadaslar bu hafta icinde zimpara ile parlatmayi yapacagim insallah ise yararsa resimli ve detayli bi anlatimi yapacaz. Dis macunu olayi gunluk ise yariyor diger gunler daha kotu oluyor far. Ise yariyo diyen arkadaslar dis macunu markasini falan bi soyleseler bel kik de bizim macun kötüdiye sonuc alamadik

@Furkans003
Bu ürün çok kullanışlı farı patlatıyor ve yüzeysel çizikleri yok ediyor

@duhan13
İlk 1000 lik sonra 2000 lik en son 3000 lik zımparayı devamlı az az akan su altında 3000 ligi birazdaha uzun süre yapmak kaydı ile farı güzelce zımparala. Sonra silikonsuz kalın pasta ile makina yardımıyla pastayı uygulayın far açılana kadar sonra g3 pasta sonra cila uygulayınca far yeni gibi oluyor. Uzun süreli gitsin diyorsanız boya koruma uygularsın en az 1 sene gider. İlk palioda uyguladım neredeyse 0 kondisyonuna gelmişti. Sonra focusa uyguladım ona ekstra olarak seramik uyguladım onunki bi 2 3 sene solmaz.

@Sezgin Tok
Vernik at diyemlerde oldu? Vernik zamanla catlama yaparmi?

Back