TrabzonLee
Azimli Üye
TrabzonLee tarafından yazılan metin:
amatörce olduğu için kusura bakmayın paint emıce ile yaptık .d
janta böyle bir şekiL yapsak nasıl olur sizce ? Var mı acaba yapan böyle 😀
![]()
RAPTOR tarafından yazılan metin:
yapılan yeri bilmiyorum.gördüm ilgimi çekti...folyonun güzelliği istediğin zaman sök eski haline gelsin.hem ısıdan etkilenmez.uzun rampalardan inerken jant ısınıyor.bir iki ısınıp soğudumu boya atar!
bunu reklamcılarda tebelacılarda yaptırabilirsin ama biraz zahmetli olur.güzel olsun istiyorsan lastikleri söktürmen lazım.zahmetli iş.
RAPTOR tarafından yazılan metin:
yapılan yeri bilmiyorum.gördüm ilgimi çekti...folyonun güzelliği istediğin zaman sök eski haline gelsin.hem ısıdan etkilenmez.uzun rampalardan inerken jant ısınıyor.bir iki ısınıp soğudumu boya atar!
bunu reklamcılarda tebelacılarda yaptırabilirsin ama biraz zahmetli olur.güzel olsun istiyorsan lastikleri söktürmen lazım.zahmetli iş.
ısınma olayı akLımdan çıkmıştı, Reklamcıdan bant ıle yapsam iki güne kalkmaya su aldıkça hepten kalkmaya başlar.
ZahmetLi ama DQBLO'nun asaLetine Asalet katar bence bu farkLıLık 🙂 Folyo işini araştıracağım trabzonda... böyle şey Arsette olabilir bence. zor da oLsa bir yoLunu bulacaz artık 🙂
10 kasımda Muayene var. Artık o gün muayeneden Sonra iyice araştıracağım bu işi. Birde birşey soracağım bu doblolar için 2009 model premio kasa için orjinallik bozmadan ön tampon uzatma var mı orjinal tampona uygun
geremy tarafından yazılan metin:
ben orjinal plastik kapağın boyanmışını gördüm uzakdan alaşım jant gibi duruyordu.sadece siyah boya ile yapmışlar.
munurkavalci tarafından yazılan metin:
arkadaşlar 2006 model premio nun en dolusu aracımın jantları 14 ve çelik saç değil orjinal 14 olması normal mi nette aradım hep 15 çıkıyor bilen arkadaşlar yazarmı kaç olduğunu ve zararı olurmu 14 olması 15 le arasın da ne fark olur iyi ve kötü yanları