P0011 Kam Mili Pozisyon Hatası

İstanbul. Avrupa yakası kardeşim.

benim aracımda 1.4 2006 doblo aynı sorun bende de var aracı sabit bir gazla kullandığım zaman arıza ışığı yakıyor ve bu arıza kodunu veriyor araç çekişten düşüyor kendini korumaya alıyor ışık söndüğü zaman aracı değişken gaz vermelerde kullandığımda arıza ışığı yakmıyor bazen dalıyorum sabit devirde kullandığımda 50 metre gitmeden arıza ışığı yakıyor bir çok sensör ve triger seti değiştim malesef sorun çözülmedi aynı sorunla karşılaşan varsa banada yardımcı olabilir mi

Kardeşim sorununu yeni gördüm beyinden sorun kontrol ettir diyot patlıyor ben kendim beyinliler soktum götürdüm tamir ettirdim motor isisindan yada kaynak yaptirmaktan oluyor

2006 1.4 Doblo aracıma motor yapıldı araç yolda giderken arıza lambasını yakıp devri düşüyor tüm sensörler değişti ve sorun çözülmedi başına gelen bilgi verebilir mi senteyi 3 ayrı usta ayarladı yağlı kasnak krank dişlisi ve sensörlerin tamamı değişti en üst külbürütör kampındaki valf kaldı sadece motor renktefiye olana kadar böyle bir arıza yoktu fas sensörü p0011 arızası veriyor cihazda yardımcı olurmusunuz hala uğraşıyoruz elektronikci beyinde sorun yok dedi yazılımı tekrar yükledi bulamadılar başına gelen varsa yardım etsin lütfen

Son düzenleme:
2006 1.4 Doblo aracıma motor yapıldı araç yolda giderken arıza lambasını yakıp devri düşüyor tüm sensörler değişti ve sorun çözülmedi başına gelen bilgi verebilir mi senteyi 3 ayrı usta ayarladı yağlı kasnak krank dişlisi ve sensörlerin tamamı değişti en üst külbürütör kampındaki valf kaldı sadece motor renktefiye olana kadar böyle bir arıza yoktu fas sensörü p0011 arızası veriyor cihazda yardımcı olurmusunuz hala uğraşıyoruz elektronikci beyinde sorun yok dedi yazılımı tekrar yükledi bulamadılar başına gelen varsa yardım etsin lütfen
dostum yapıldı mı araban bende de aynı problem var

Merhaba sorunu çözebildiniz mi bilgi verebilirmisiniz

Arızanın çözümünü bulan lütfen yardımcı olabilir mi

Back