ugur tarafından yazılan metin:
arac 2008 model 59 bınde yenı aldım ilk sahibi bıraz masraftan kaçmış herhalde bunu yaptırmamıs ama klıma var 🙂 bi garıp adammış
1,3 actualbrian tarafından yazılan metin:
2008 model Dobloda otomatik cam olmamı yahu anlamadım valla hangi versiyonu acep söylermisiniz?
ya sıfır alırken ısteğe bağlı extra fıyat dıyorlar otomatık cam cd çalar klıma vs.. şukur klımamız var cd çalar da hallettım kaldı şımdı otomatık cam ve ımmobılızer kılıt sstemı inşallah bunlarıda yapayım sonra modifiye ye gececeğim parmakla gösterilecek arkadaslar
ya bu immobılızer dediğim kumanda yı kastediyorum anahtarın uzerınde olan dugme yok manuel bu kapıdan kıtlıyorsun tum kapılar kıtlenıyor onda sıkıntı yok ama kumadalı değil bırde bunları yaptırmak ıçın bılıgı yer olan arkadslar yardımcı olursanız sevinırımkokplot tarafından yazılan metin:
ya sıfır alırken ısteğe bağlı extra fıyat dıyorlar otomatık cam cd çalar klıma vs.. şukur klımamız var cd çalar da hallettım kaldı şımdı otomatık cam ve ımmobılızer kılıt sstemı inşallah bunlarıda yapayım sonra modifiye ye gececeğim parmakla gösterilecek arkadaslar
immobılızer olayını ne yapacaksın bilmiyorm ama onu araçla birlikte fabrika çıkışı vermiyrolarmı motorlar için. yinede immobılızer için fıat danışma hattına bir alo dersen öğrenmek için bir kaç dakika harcarsın. eğer sonradan takılıyorsa ..
ya bu immobılızer dediğim kumanda yı kastediyorum anahtarın uzerınde olan dugme yok manuel bu kapıdan kıtlıyorsun tum kapılar kıtlenıyor onda sıkıntı yok ama kumadalı değil bırde bunları yaptırmak ıçın bılıgı yer olan arkadslar yardımcı olursanız sevinırımkokplot tarafından yazılan metin:
immobılızer olayını ne yapacaksın bilmiyorm ama onu araçla birlikte fabrika çıkışı vermiyrolarmı motorlar için. yinede immobılızer için fıat danışma hattına bir alo dersen öğrenmek için bir kaç dakika harcarsın. eğer sonradan takılıyorsa ..
dobloyu hem iş hemde maluk 5 kişil aileyız o yuzden tercıh ettım bırde benım sorunum kapılar kapanıyor manuel kıtlıyorum anahtarda kılıtleme dugmesı yok hem ondan hemde otomatık cam taktıracam haklısın sormak lazım buradakı arkdaslarakokplot tarafından yazılan metin:
tamam anladım uğur..
öncelikle doblo yu seçtiğine sevindim. nedennini bilmememe rağmensormak isterim doblo seçimin iş mi özel tercihmi?
sonra esas konumuz ise tüm kapılar otomatik kapanıp açılması olayından bahsediyorsun anladığım kadarı ile . bunu oto elektrikçiler yapar.. ama onada motor gereklidir. araçta kapı otomatlar yoksa ona göre malzeme alıp takılır. bu işi daha iyi bilen kardeşlerimizden yöneticilerimizden sorup öğrenelim. *tup*
Destroyer tarafından yazılan metin:
runbelx tarafından yazılan metin:
bende otomatik cam kaldırmalı alarm düşünüyorum hem ayrı kumandada olmuyor aracın kendi anahtar çipiyle senkronize ediyorlar
Bunu kesinlikle yaptırma. Babam benden habersiz yaptırmış şimdi araçla bi yerde durup camlar açık içinde oturamıyorum bi süre sonra pat camlar kapanıyor kapılar kitleniyor sonra içerde birileri olduğu için alarm çalıyor. Ayrıca anahtarı içerde unutup araç çalışmıyorken kapıları kapatp iki dakka bişi almaya gitsen kendini kitliyor. İçerde anahtar kalıyor :S Gereksiz bir sistem.
AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
şimdi arkadaşım anlamadığım bir nokta camlar otomatik değil derken ön camlardanmı bahsediyorsun(sormamın da sebebi bildiği 2008 1,3 Doblo iki araba var ve ön camlar otomatik)
ikinci olarak dediğin immobılızer sistem benim bildiğim kadarıyla anahtar çıkarıldıktan sonra bazı devreler elektiriği kesiyor ve motoru elektronik olarak kilitliyor fakat immobılızer sistemi tek başına kullanmakta bişey ifade etmiyor hırsızlar bunuda aşmanın yolunu buldular.
ama sanırım senin istediğin kapılar kumandadan otomatik açılıp kapansınsa bunun için sanayide anahtarcılara falan gidersen 30-40 liraya taktırabilirsin...
benım araba 13 yenı doblo ama camların hıç bırı otomatık değil bırde aynen benım ıstediğim anahtara kumanda taktırmak işte bunu istiyorum birde otomatık cam yaptırmak ıstıyorum one öle öle çevır babam çevir 🙂