Ben bağladım orjinal teyibi cıkartıyorsun bitane teyip çerçevesi, iso soket dönüştrücü ve anten çevirici alman gerekiyo senin teyibin soketi farklıdır kesip biçmeden orjinal gibi oluyo.,
@ustabirol abi klasik pıoneer teyp taktırısan teyp çerçevesi takıp kurtulursun. Ama double din ekranlı cihazları taktırırsan teyp söküldükten sonra içeriye double din arkası sığmadığı için içeriyi kesip yer açılıyor. Teyp ve çerçeve takılıyor. Ben taktırdım yarın fırsat bulursam resimleri paylaşacağım.
Sezgin tok kardeşim bu teyp çerçevesini nereden temin ede bilirim malum ben izmir tirede yim internetten nasıl sipariş edebilirim bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim
Bu ürün işini görür abi. Ama çevrende ses sistemiyle ilgilenen birileri varsa ondada çerçeve bulunur internetten siparişte çok dandik ürünler geliyor.
Görüntü olarak linkteki gibi.
(link)
(link)
Valla bende aldığımda değiştirmiştim. Arkaya iki oval sony ön konsol 10 cm likler sony iki sony twit arkaya 1000 lik pioneer bas amfi ve 3,5 farad kapasitör taktırdım şuan d2 içinde durulmuyor. Sırada bir amfi bir subwoofer ve bir mid takımı daha var 🙂 bu arada ana ünite jvc kdr461