İsmail mazotu öyle belli belirsiz markalardan alma selenia yağ kullan 5 bin kmde bir hava filtresini temizle yada değiştir farkı görürsün yokuşlarda Accentlerle kafa kafaya gidiyorum Allah'a şükür sorun yok şuan aracımda.....yokuşlarda 1. vites 4000deviri görüyorum direksiyona zor hakim oluyorumben çekişte birşey görmüyomki 🙂 gitmiyoki meret en gıcık oldugum şey anında devir düşüyor rampada
10.000 bakımında degiştirmişler hava filtresini fln opar yag koymuşlar vs .. fazla araba kullanmıyoz ztn bi dahakine dip gaz gideyim bakalım ne olck fazla basmıyorum kıyamıyorum 🙂 max 2900 devirde vites degiştiriyorm
arabada tek oldummu yolda uygun olunca dip gaz affetmek yokk 🙂nie abi max hız 105 yaptm daha 🙂
ben anlamıyorum 1.3 motor nasıl gitmez. ya araç full ağırlıkta dolu o yüzden motor doğal olarak zor hızlanır yada araçlarda sorun var. ben 2. viteste yokuş çıkarken bile ani dipgaz yaptığımda araç patinaja düşüyor ve kafadan kayıyor o kadar güçlü tork üretimine sahip yani.
Ama bende sadece motor soğukta rampada kalkış zor oluyor illa el freni istiyor mesela. Onun haricinde gayet memnunum.
bizim doblo son hesaplamama göre 21 litre mazot ile şehir içi 325km yol gitti yani 100kmde 6.4 ortalama yakıt tüketimi var
yol bligi ekranıda ortalama 6.4 gösteriyor şuan 40 bin kmden sonra yakıt tüketimi azaldı bu kasaya göre süper bi değer bence