istanbul - feribot - aydın - milas
araçta aydına kadar 5 kişi vardı. 1i çocuk 4 yetişkin. toplam kilo bagajla birlikte 380kg. aydın da 1 kişi daha aldık. yükümüz oldu mu 450kg. depo gırtlağa kadar dolu idi. toplamda yapılan yol 710km. bilgisayar 5.0 ortalama gösterdi. yarım deponun biraz altına indi gösterge. yani ortalama 20 kuruş yakmış. klima belki 1 saat açılmıştır. oda 1. kademe. genel hızım 85-100 arası idi. izmirde trafiğe takıldık bi yarım saat. aydın şehir içinde 5 km dolaştık.
milas - kuşadası - körfez - istanbul
araçta 4 kişi vardı. (ilk 120 km yani kuşadasına kadar 5 kişiydik) yolcu ve bagaj toplamda 345 kg yük ile, 140 tl mazot alındı. (litresi ortalama 4.03 den - 3 ayrı istasyondan alındı Po 50tl, shell 50tl, shell 40tl) 775km yol gidildi. milastan çıktık, kuşadasına gittik ve orada 10km turlamışızdır. oradan çıkıp körfezi dönerek istanbula geldik. trafik yoktu. km başına 18 kuruş yaktı. mazotu sınırlı menzil yazarken aldım. eve geldiğimde de sınırlı menzil yazıyordu. ama 100'ü pek nadir geçtim. genel aralık 85-100 arası idi. klima yolun neredeyse yarısında 1.kademede açıktı. akşam 7 de kuşadasından çıktım 9 saatte istanbula geldim. milas - kuşadası da 1.5 saat sürmüştü sanırım. yolda ufak sigara molaları verildi. toplasan 1 saat sürmemiştir o molalar.