Arkadaşlar d3 kasa 2012 1.6 multijet premio sahibiyiz araç şu an 20 bin km de şunu söyleyim motor piyasaya sürüleli yaklaşık 5-6 yıl oluyor ama 1.6 multijet motor olarak kesinlikle kendisini kanıtlamış bir motor gerek tork gücü olsun gerek beygir gücü olsun şahane bir motor çekişi ve ivmelenmesi çok güzel...tabiki yakıt konusunda sınıfının en iyisi diyemem partner,berlingo,kangoo,combo,connect,caddy,cıtan,dokker doblonun bu sınıftaki rakibi olan araçlar bu sınıfta en az yakan araç 1.5 dci motora sahip kangoo ile dokker diyebilirim cıtan da ekonomik bi motora sahip o da 1.5 diye biliyorum daha sonra partner berlingo gelir sonra caddy daha sonra combo doblo ikilisi gelir en sonada hepinizin tahmin edebileceği connect gelir ancak onlar da yeni tip motorlarında ekonomiyi büyük oranda sağlamışlar deniyor bakıp göreceğiz yani benim sıralamam yakıt konusunda böyle ancak motor gücü ve konfor konusunda kesinlikle dobloyu en başa koyarım çünkü yazdığım araçların hepsini kullanma şansım oldu ancak hiçbirisi 1.6 multi premio nun zevkini vermedi diyeceğim şu ki bana göre yakıtta doblo 1.6 çok az yakıyor diyemeyiz ancak bu performans bu tüketimi hakediyor bunuda inkar edemeyiz...Ben kendi tüketimlerimi paylaşayım karma tüketimde motor ısınmasını genelde beklemiyoruz yanlış birşey ben genelde motorun ısınmasını bekliyorum ancak babam bu şeylere çok dikkat etmez sağolsun 🙂 ben arabayı çok agresif kullanırım dur kalk ani frenlemeyi çok yaparım ancak karmada 9.0 üzerini görmedim şehir içi sakin kullanimda 6-7 agresif kullanimda 7-9 lt arasi yakiyor yani agresif kullanmama rağmen şehir içi 9.0 üzerini görmedim uzun yolda 2000 devir 105 km hızla 4-6 lt arasını gördüm şöylede bir örnek vereyim bulunduğumuz yer afyon emirdağ her yaz erzincana gideriz ölçmüştüm bizim evin önüyle erzincan merkezin içi 990-1010 km arasıydı yani yaklasik 1000 km depoyu emirdağda fulledim arabada 5 yetişkin var full bagaj ağzına kadar dolu yük istihap haddinin üzerinde ortalama 2000 devir 105-110 km arası seyrediyoruz arada 130-150 ye çıktığım da oldu ankara otobanı olduğu için biraz hızlı gittim yol bomboş bassam daha giderdi ama tehlikeli olduğu için daha fazla zorlamadım emirdağdan erzincan merkeze kadar hiç yakıt almadım yaptiğım yol 1030 km gideceğim yerin kapisinin önüne vardığımda depoda hala yakıt vardı ve o depoyla yaklaşik 80 km daha yol yaptim yani araç yüklü ve istihap haddinin üstüyken ort. 110 km hizla yaklasik 1100 km yol gittim bu da ayri bir tecrübe oldu...