- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
Abi aracı babam kullandığı zamanda aracın yakıtı aynı. Yüksek devir dediğim öyle çok fazla zorlamak değil. Yokuşlarda çekmediği oluyor. Mecburen devirinden 500-1000 rpm fazla yüksekte vites attırıyorum 🙂adam yüksek devirlerde kullanıyor sorun kendisinde arabada değil 🙂
eskiden yol bilgisayarı mı varmış ya 😀😀 fullerdik depoyu km yi yapar hesaplardık bırakın şu bozuk bilgisayarları *woot*
arkadaşlar dobloların yol bilgisayarı yakıt tüketimini ne kadar doğru gösteriyor? depoyu fulleyip ölçen var mı hata payı ne kadar?
arkadaşlar haftasonu bir kaçamak yapıp gezintiye çıktım. kaz dağları falan. lamba yandığında 200 tllik mazot aldım. fullemedim. kış lastikleri takılı araçta. enjektörümün biri arızalı mazot kaçırıyo. 830 km yol yaptım. çeyrek depo mazotum var. daha ne diyem. doblo çok yakıyo diyenlere. araç kullanmayı gaza basmak olarak bilenler lütfen gazdan ayağını çeksin. 2500 devir sabit, tüketim bu. motor 1.9D jtd falan değil.
saygılar.
arkadaşlar haftasonu bir kaçamak yapıp gezintiye çıktım. kaz dağları falan. lamba yandığında 200 tllik mazot aldım. fullemedim. kış lastikleri takılı araçta. enjektörümün biri arızalı mazot kaçırıyo. 830 km yol yaptım. çeyrek depo mazotum var. daha ne diyem. doblo çok yakıyo diyenlere. araç kullanmayı gaza basmak olarak bilenler lütfen gazdan ayağını çeksin. 2500 devir sabit, tüketim bu. motor 1.9D jtd falan değil.
saygılar.