Orjinal Teyp Yardım...

Teyp konusunda Pioneer 50li seriler gayet uygun. Türkiye fiyatları oldukça yerindeler. 🙂

DobloM tarafından yazılan metin:
Teyp konusunda Pioneer 50li seriler gayet uygun. Türkiye fiyatları oldukça yerindeler. 🙂
Uyqun cok qenıs bı sozcuk. uyqun ama neye qore kıme qore sanırım Avrupa yada amerıka fıyatlarıyla TR fıyatlarını hıc karsılastırmadın... Baska bı yerden ucuza almak varken neden kendımı kazıklatayım kalan paraya aracımın baska ıhtıyaclarını karsılarım baska aksesuarlar takarım en basıtınden yakıtımı atar cadde cadde qezerım 🙂

Şöyleki;

Spot ürünlerinin fiyatı,Türkiye için distribütör haricinde gelen toptan malze olmasından dolayı, avrupa yada amerika pazarı ile küçük artış yada azalmalarla karşımıza çıkıyor.

bunun bence spot urunlerle vs alakası yok verqıler fazlasıyla qoze batıo zaten ben fazladan odenen bu paralara karsıyım sadece yoksa fıyatı yerınde olduktan sonra baska ulkelerden almak yerıne turkıyeden almayı tercıh ederım...

Vergi olmasa Türkiye çok ucuz olacak, vergi spot ürünleri dengeliyor, distribütör ürünleri ise uçuruyor.

Farklı bı dusunce sayqı duyarım. Fakat bu bana qore madalyonun qorunen tarafı. qorunmeyen tarafında cok sey yatıo dıstrutorlerın yaptıqı karla aynı karı yapıo spot satıcılar. emınım dıstıbutorlerın elınde olsa spotu yok etmek ıcın spotcularla aynı fıyatta satarlardı. Bence mesele alınan yuksek verqılerde

Distribütörlerin kâr marjı elektronik ürünler için %300 en az.
Her ürün, imalatçı firma tarafından garanti altındadır.

Ancak spot ürün için aynı şey söz konusu değildir. İmalatçı garanti sağlamaz. Spot ürün satıcısı garantisini verir. Bozulan yada sorunlu ürünler zayi olarak geçer. Bir nevi kumar oynarlar. Ama tüketici memnunuyetini göz ardı etmezler.

Distribütörler kullanıcı hatası diyip başından atmayı tercih ediyor.

USB li bi teyp almanı öneririm.. CD devri bitti artık.. CD Mezarlığına dönüyor sonra torpido 🙂 en güzeli USB.. Bende Sony Xplod var mesela 400 TL para bayılmıştım ama şimdi düştü.. çokta memnunum pioneer ve sony tercih edebilirsin.. şunu da söliyeyim ki kamosonic'in usb li cd çalarları da muhteşem.. mükemmel loud özelliğine sahip.. set atacaksan da mükemmel uyum sağlıyor.. onlar fiyat olarak da çok daha uygun.. 150-200 arası bi fiyata bulursun..

Arkadaş zaten aldırmış, sadece gelmesini bekliyor.

Ne aldığını bilse yardımcı olurduk. 🙂

selcukan43 tarafından yazılan metin:
USB li bi teyp almanı öneririm.. CD devri bitti artık.. CD Mezarlığına dönüyor sonra torpido 🙂 en güzeli USB.. Bende Sony Xplod var mesela 400 TL para bayılmıştım ama şimdi düştü.. çokta memnunum pioneer ve sony tercih edebilirsin.. şunu da söliyeyim ki kamosonic'in usb li cd çalarları da muhteşem.. mükemmel loud özelliğine sahip.. set atacaksan da mükemmel uyum sağlıyor.. onlar fiyat olarak da çok daha uygun.. 150-200 arası bi fiyata bulursun..
Aynen katılıyorum zaten bnm suan alacaqım teybı en fazla 1-2 ay kadar kullanıcam. Almak ıstedıqım teybın sadece track caldıqını tam olarak oqrendım USB ozellıklı pıoneer yada sonynın hanqı modellerını almalıyım bu konudakı onerılerınız?

Arkadaşım, sistemine göre teyp önerebiliriz.

Nasıl hoparlörler ve amfileri bağlayacaksın bunları bilelim ki, teybi ona göre söyleyelim.

Benim aracımdaki DEH-P7950UB, 3 RCA çıkışı ile birlikte 7 band eq. içeriyor. Çünkü ben Solo X bass ve power serisi midleri kontrol edeceğim.
Ama bir takım kompenant alıp, klasik 300-500W değerlerinde de bir bas kullanacak olsam, ve bunu çok kanallı amfi ile destekleyecek olsam, bu teyp abartı olurdu.

selcukan43 tarafından yazılan metin:

Aracı alırken fark verip mp3 lü olsun dedim. Teslim alırken ise hayal kırıklığına uğradım. usb olmadıktan sonra teybin mp3 çalması biraz burukluk yarattı. Tamam bi dvd ye de 150 civarı parça atılabiliyor ama usb nin kullanım kolaylığı var.

Back