Orjinal Teyp Yardım...

DsQu4ReD

Azimli Üye
2006-2009 model arası dobloların orjınal blaupunkt teyplerı mp3 calıyormu sadece track caldıqı yonunde duyumlar aldım boyle bı teyp satın almayı dusunuyorum bu konuda bılqısı olan arkdslardan yardım beklıyorum

DsQu4ReD tarafından yazılan metin:
2006-2009 model arası dobloların orjınal blaupunkt teyplerı mp3 calıyormu sadece track caldıqı yonunde duyumlar aldım boyle bı teyp satın almayı dusunuyorum bu konuda bılqısı olan arkdslardan yardım beklıyorum

Dediğin gibi aracın orjinal teyibi olup MP3 çalan Blaupunkt var. Fakat 2006 - 2009 arası tüm teyipler MP3 lü değil diye biliyorum Tack olanları da var. Opsiyon olarak sunulmuştu sanırım. Yani eğer niyetin Orjinal teyip takarak MP3 dinlemekse bu mümkün böyle bir model var.

Kısa bi araştırma ile bunları buldum...

http://www.sahibinden.com/fiatlar_icin_orjinal_mp3_ducato_doblo-62WQQaXQQ24472460WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/fiat_doblo_mp3_cd_player-82WQQaXQQ21082544WQQpXQQdisplayitem?

ama daha çok araştırırsan daha uygun yada sıfır olanını bulabilirsin belki.

Bismillah kardeş. Hoşgeldin sefa getirdin az tanıyalım seni.
Benim 2006 track orta kasa...
Mp3 çalanlarda var olduğunu düşünüyorum..Ama üstadlar daha iyi cevap verirler..

Benim Doblolarımın teyipleri MP3lü. (Pioneer ile değiştirdiğim de dahil.)

DobloM tarafından yazılan metin:
Benim Doblolarımın teyipleri MP3lü. (Pioneer ile değiştirdiğim de dahil.)

eğer orjinal mp3 elinde ise ben alabilirim...
Bide orjinal mp3ler de amfi çıkışı var mı?

Amfi çıkışı yok, aparat ile sağlanıyor.

Ama teybi takas edebiliriz anca, aracı satacak olursam Pioneer ile göndermem. 😀

DobloM tarafından yazılan metin:
Amfi çıkışı yok, aparat ile sağlanıyor.

Ama teybi takas edebiliriz anca, aracı satacak olursam Pioneer ile göndermem. 😀

Bende benim orjinal kasetçaları saklıyorum. Olurya satacak olursam senin hesap Pioneer'i sökerim diye 😀

Black Hawk tarafından yazılan metin:

Dediğin gibi aracın orjinal teyibi olup MP3 çalan Blaupunkt var. Fakat 2006 - 2009 arası tüm teyipler MP3 lü değil diye biliyorum Tack olanları da var. Opsiyon olarak sunulmuştu sanırım. Yani eğer niyetin Orjinal teyip takarak MP3 dinlemekse bu mümkün böyle bir model var.

Kısa bi araştırma ile bunları buldum...

http://www.sahibinden.com/fiatlar_icin_orjinal_mp3_ducato_doblo-62WQQaXQQ24472460WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/fiat_doblo_mp3_cd_player-82WQQaXQQ21082544WQQpXQQdisplayitem?

ama daha çok araştırırsan daha uygun yada sıfır olanını bulabilirsin belki.
aracımda bunun kasetcaları mevcut ve cok sekılsız buluyorum yanı cd calıcaksa bıle bıraz estetık olmalı aracın konsolunda quzel durmalı dıe dusunuorm ettıqım http://www.sahibinden.com/doblo_orjinal_cd-02WQQaXQQ20250448WQQpXQQdisplayitem bnm merak bu teybın mp3 calıp calmadıqı sanırım tam acıklayamadım durumu

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
kusra bakmayın arabayı 1-2 qune kadar eskısehıre qoturucem teyp telasındayım malum yolda radyo ceker cekmez bu yuzden kendımı tanıtmayı unuttum adım yalın anklıyım 2005 kırmızı doblo sahıbıyım...

Kardeş bu durumda sadece tahmin yürütebilirim.

İlan başlığı "DOBLO ORJİNAL CD" olduğuna göre MP3 çalıyor olsa mutlaka yazardı. Son çare numarayı ara adama sor MP3 çalıyormu diye.

Mp3 yazıyorsa, desteği vardır.

O konuda satıcılara quvenemıyorum teybın 4x40 olduqunu bıldıqım halde satan 1-2 kısıye sordum 4x50 dedıler sattıkları malın ozellıklerını bıle bılmıo adamlar coqu dolandırıcı sadece alacakları paraya bakıolar.

Demek istediğim cihazda MP3 ile ilgili bir ibare yok ama satıcı eğer destekliyor olsaydı daha kolay satmak için mutlaka yazardı ilana "MP3 var" diye.

Mademki kendi standart modelini tipinden dolayı beğenmiyorsun. sanada DobloM yada bendeki gibi bi Pioneer takalım. Hem sese doy hem görüntüye... Tabi paraya kıyarsan...

İbare yoksa desteklemiyordur dicem ama bilmiyorum. 🙁

Sımdılık bnm ısımı qorucek ve mp3lerımı calıcak bı teybe ıhtıyacım var yurtdısında bulunan tanıdıklarımdan rıca ettım bı teyp sadece qelmelerını beklıyorum suan ıcın teybe cok buyuk bı para qomemem.

Tanıdıklarınınkini beğenirsin o zaman inş. 🙂

kusra bakmayın arabayı 1-2 qune kadar eskısehıre qoturucem teyp telasındayım malum yolda radyo ceker cekmez bu yuzden kendımı tanıtmayı unuttum adım yalın anklıyım 2005 kırmızı doblo sahıbıyım...

Bende Ankaralıyım kardeş neresinden..Ankara ekibide büyüyor bee..Sincan dayım ben
Eskişehirdeki üyelerle tanış görüşebilirseniz görüşrün kaynaşalım..

Isteyen olursa yardımcı olabılırım teyp konusunda mılyarlık teypler cok ucuza qelebılıo coqu zaman paramızın alabıldıqı TR fıyatı teyplere neden mahkum kalalımkı?

Bende Ankaralıyım kardeş neresinden..Ankara ekibide büyüyor bee..Sincan dayım ben
Eskişehirdeki üyelerle tanış görüşebilirseniz görüşrün kaynaşalım..
Cebecideyim... Eskisehire arkdsımı bırakıp donucem fazla vaktım yok fakat ankara bulusmalarına qelebılırım araclarınızı qormek fıkırlerınızı oqrenmek ve sohbet etmek ıcın

Back