DsQu4ReD tarafından yazılan metin:
2006-2009 model arası dobloların orjınal blaupunkt teyplerı mp3 calıyormu sadece track caldıqı yonunde duyumlar aldım boyle bı teyp satın almayı dusunuyorum bu konuda bılqısı olan arkdslardan yardım beklıyorum
DobloM tarafından yazılan metin:
Benim Doblolarımın teyipleri MP3lü. (Pioneer ile değiştirdiğim de dahil.)
DobloM tarafından yazılan metin:
Amfi çıkışı yok, aparat ile sağlanıyor.
Ama teybi takas edebiliriz anca, aracı satacak olursam Pioneer ile göndermem. 😀
aracımda bunun kasetcaları mevcut ve cok sekılsız buluyorum yanı cd calıcaksa bıle bıraz estetık olmalı aracın konsolunda quzel durmalı dıe dusunuorm ettıqım http://www.sahibinden.com/doblo_orjinal_cd-02WQQaXQQ20250448WQQpXQQdisplayitem bnm merak bu teybın mp3 calıp calmadıqı sanırım tam acıklayamadım durumuBlack Hawk tarafından yazılan metin:
2006-2009 model arası dobloların orjınal blaupunkt teyplerı mp3 calıyormu sadece track caldıqı yonunde duyumlar aldım boyle bı teyp satın almayı dusunuyorum bu konuda bılqısı olan arkdslardan yardım beklıyorum
Dediğin gibi aracın orjinal teyibi olup MP3 çalan Blaupunkt var. Fakat 2006 - 2009 arası tüm teyipler MP3 lü değil diye biliyorum Tack olanları da var. Opsiyon olarak sunulmuştu sanırım. Yani eğer niyetin Orjinal teyip takarak MP3 dinlemekse bu mümkün böyle bir model var.
Kısa bi araştırma ile bunları buldum...
http://www.sahibinden.com/fiatlar_icin_orjinal_mp3_ducato_doblo-62WQQaXQQ24472460WQQpXQQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/fiat_doblo_mp3_cd_player-82WQQaXQQ21082544WQQpXQQdisplayitem?
ama daha çok araştırırsan daha uygun yada sıfır olanını bulabilirsin belki.
kusra bakmayın arabayı 1-2 qune kadar eskısehıre qoturucem teyp telasındayım malum yolda radyo ceker cekmez bu yuzden kendımı tanıtmayı unuttum adım yalın anklıyım 2005 kırmızı doblo sahıbıyım...kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Bismillah kardeş. Hoşgeldin sefa getirdin az tanıyalım seni.
Benim 2006 track orta kasa...
Mp3 çalanlarda var olduğunu düşünüyorum..Ama üstadlar daha iyi cevap verirler..
kusra bakmayın arabayı 1-2 qune kadar eskısehıre qoturucem teyp telasındayım malum yolda radyo ceker cekmez bu yuzden kendımı tanıtmayı unuttum adım yalın anklıyım 2005 kırmızı doblo sahıbıyım...kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Cebecideyim... Eskisehire arkdsımı bırakıp donucem fazla vaktım yok fakat ankara bulusmalarına qelebılırım araclarınızı qormek fıkırlerınızı oqrenmek ve sohbet etmek ıcınkardelenkurt tarafından yazılan metin:
Bende Ankaralıyım kardeş neresinden..Ankara ekibide büyüyor bee..Sincan dayım ben
Eskişehirdeki üyelerle tanış görüşebilirseniz görüşrün kaynaşalım..