Opet Eco Force nasıl?

Ben okulda bile hepsinin eurodizel olduğunu anlatmakta zorlanıyorum. Biri katkılı diğeri ise katkısız.

Geçenlerde Shell GTL aldım depo boşken. Çekişi PO euro gibi güzeldi ama ses PO dan fazlaydı. PO EURO gerçekten başarılı.

harfiyat işi ile uğraşan arkadaşımın tavsiyesi ile bp ye döndüm son iki depoyu bp den kullandım memnunum

en son shell den aldım abdullah bey'in dediği gibi bende de epey sesli çalışmaya başladı.petrolofisi hem sessiz hem de turboyu da daha iyi besliyormuş gibi hissettim.opetten daha fazla randıman verdiğini söyleyebilirim.

petrol ofisinden başka mazot almam. opet oldum olası ısınamadım petrol ofisi hem sessiz hem daha az yaktırıyor

petrol ofisinden başka mazot almam. opet oldum olası ısınamadım petrol ofisi hem sessiz hem daha az yaktırıyor

hanefi nedense bende hayatta petrol ofisine ısınamadım.belkide o eski sahibi yüzündendir.eskiden shell .opet,bp alırdım.% 80 i şhell di.şimdi garanti sebebiyle opet alıyorum.ve yollarda kesinlikle en temiz ve güzel tesisler opet'inkiler.

hanefi nedense bende hayatta petrol ofisine ısınamadım.belkide o eski sahibi yüzündendir.eskiden shell .opet,bp alırdım.% 80 i şhell di.şimdi garanti sebebiyle opet alıyorum.ve yollarda kesinlikle en temiz ve güzel tesisler opet'inkiler.
bende opet bi zamanlar mazotunda su çıkmıştı çok kişi mağdur oldu o yüzden opete karşı soğuğum abi 🙂 ben benzin istansyonlarında ihtiyaç gidermek yerine dinlenme tesislerini tercih etiğim için beni sadece yakıtı ilgilendiriyor 🙂

Ben de yakın zamana kadar po almazdım nedeni çok kötü ve her istasyonda bir olmayan kalite, denetimsiz istasyonlar ve de eski sahibi hoş şimdi de avusturyalılara ait amamazotu gerçekten çok sessiz ve ser yapıyor aracı.

bende opet bi zamanlar mazotunda su çıkmıştı çok kişi mağdur oldu o yüzden opete karşı soğuğum abi 🙂 ben benzin istansyonlarında ihtiyaç gidermek yerine dinlenme tesislerini tercih etiğim için beni sadece yakıtı ilgilendiriyor 🙂

bizde acil durumlar olmazsa pek uzak illere gitmiyoruz.ondada hem aracın deposunu dolduruyoz hemde kendi depomuzu boşaltıyoz.o yüzden dinlenme tesislerine pek uğramıyoruz.yakıtta da garanti verdikleri için opetten alıyorum.garanti bitince shelden de alabilirim.

evet şu an satılan bütün mazotlar ismi ne olursa olsun 10ppm kükürt oranıyla euro dizel,pahalı satılan katkılı eurodieseller ile aynı yakıttır yani max.10ppm kükürt düzeyine sahiptir.Kükürt oranını ayarlama işi rafinerilerden yapılacak teknik bir meseledir.Bu iş benzinlikte konulan katkı ile olacak iş değildir.Alınan karara göre 1 Nisan 2010 tarihinden bu yana ülkemizin tüm rafinerilerinde 10 ppm kükürt oranına sahip olan yani bizim adına eurodiesel dediğimiz mazot üretilmektedir.Şu an piyasada pro dizel fuel save ve diğer firmaların az katkılı yakıtları için söylenen"abi o kamyon yakıtı senin araca kalın gelir" lafı tamamen pazarlama politikasıdır.

Altay abi haklısın ama fark ortada markadan markaya fark ediyor

%5 komisyon verdiği için opet tercih ediyorum. petrol ofisinin pro dizeli hakikaten menzili artırıyor. euro dizelini bilmiyorum ama.

Back