Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
tühkanda bugünde ben gececiyim kepenkleri ben indiricem 🙂

Çümlerten hayırlı sabahlar. Gününüz aydın İşleriniz bereketli olsun. Bu soğuk günlerin sıçak insanları

Gunaydin dostlar 🙂
Bursada yağış yok ama her yer buzzz

Hayırlı sabahlar... Yerde 15-20 cm kar vardı.. Özellikle çıkarttım düldülü... Kar lastiklerinin farkını farkettim beaa.. yara yara gidiyor karları....

Gunaydin herkese. İşiniz zor valla kar buz allah yardimciniz olsun

Gümnaydın Bursa buz içinde arkadaşında söylediği gibi arbaları bırak millet durduğu yerde kayıyor 😀

hayrılı sabahlar arkadaşlar dün konyadaki yoğun tipi nedeniyle öğleden sonra tatil yaptık,bu sabah işe geleyimmi gelmeyim mi kararsızken hadi dedim dobi ye gidelim Allahtan herhangi bir problemle karşılaşmadım ama işyerine 300 metre kala başka arabaların yolu kapatması nedeniyle tıkanan yolda mahsur kaldık sonra iş makinesi çağırarak araçları kurtardık yolun açılmasından sonra benim dobi sallana sallana parkına kavuştu inşallah günün bitimide mutlu sonla kapanır 🙂 😀

Son düzenleme:
dışarısı soğuk çok soğuk daha da soğuk olacak 😀 wısh üşüdüm 😀

Selamlar abileriim

Abilerim şimdi bakıyorum da bizim aracın tamponları siyah şimdi biz onu kırmızı yaptırsak mı yoksa böyle daha mı yakışıklı olur? Malum lipte var araçta?

selam dostlarım..
geçerken uğrayım dedim🙂

@Omer Akdemir
daha şık ve farklı olur 👍

Hmm bir böyle düşünüyorum birde siyah iyi ya falan diye düşünüyorum 😀 Bakalım hangisinde karar kılıcaaz 😀

Salı günü video atıcam demiştim. Video çektim yaklaşık 3 dakikalık fakat telefonum kendi kendime kapandı dosya var ama video açılmıyor o yüzden bu 6 saniyelik videoyu yüklüyeyim dedim. TEM yanyolda Sultanbeyli'den gelirken.

Biraz önce karları temizlemeye gittim araçtaki lip buz tutmuş 😀

temizlicem diye tekmeliyon kardeş 😀

Ben bugün bir çalıştırayım dedim hemen çalıştı, ileri geri yaptım merak ettim karda gitmek nasılda pek birşey hissetmedim 😀 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back