Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
hayırlı geceler.

Hayırlı geceler mehmet abi.

@MEHMET78
Hayirli geceler mehmet kardeş..

iyi geceler arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç kaldım ama durumlar malum tipi ile uğraşıyoduk

@duhan13

orda dur abi dışarda buzzzz var resmen sabah muayeneye gidiyodum kapılar açılmadı silecek donmuş ilk defa babam arabayı yıka dedi 😀 sabah sabah buzdan araba ayıkladım resmen 😀.. kapalı garajın varsa o başka bizimkisi sokak çocuğu olduğundan 🙂 😀

@mst_krmn
Mesut nerde yakalandin tipiye..

IMG_20150107_162458.jpg

IMG_20150107_162506.jpg

Bu havada pek sanmıyorum ben 😀

Ama Oğuz abi burda olsa bu teklifini kesin kabul ederdi 😀

köye gittim abi geri geri girerken tamponuda hafif çizdirdik arabanın ilk çiziğini ben kodyum 😀

Yok ya nerde o gunler 😀 adanada oldugumuzdan bilmiyoruz oralari buz tutma olayi olmuyo pek buralarda allah yardimciniz olsun

Nazarlık olmuş o mesut kardesim 🙂

olsun hafif bişi cila çektirecem kıştan sonra pasta ile kaybederler ciladan önce sıkıntı yok abi 😀

Maxi kayarsa bi tarafi dokunur biyerlere 😀

Allah beterinden korusun cumlemizi

Şaka bir yana Allah kimseye öyle birşey göstermesin. Arabayı babam kullanıyordu fakat yan koltukta ben kasıldım fren yokken frene bastım 😀 😀

Agam akşamdan bi tepsi Antep böreği biraktım sevmedizmi yoksa oldugu gibi duruyor. 🙁 🙁

Bi püsküüt gidiyor. börek püsküüttt gibimi.

ömer kardeşim kırmızı d3 geçen çarşamba ümraniye sanayide gördüm bitane o senmiydin yoksa.

Yok abi ümraniye sanayiye gitmiyoruz biz kadosan'a gidiyoruz 😀 Önceki arabamızın içine ettikleri için orada gitmiyor babam 😀

Birde ümraniye'de tektim ben ya 🙁 1 tane camlı vardı oda bendim 🙁 Ama amaa 😢

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back