Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
😀 bekliyorum fethi abi ya abiler sizden bi ricam olcak ya ben araç kullanmaya çok yeni başladımda ilk kangoo 1.4 ile başladım şimdi yeni doblo aldık onda başladım bana kalkışlarda stop ettirmemem için bi kaç taktik verirmisiniz yokuşta filan sorun yaşıyorum ayakların kazık gibi diyo babam da az harreketli olsun ayakların heycan yapma diyo da heycan yapıyom elimde olmadan 😀

Anlamadim gitti vallaha. Merkezde kar yok uludaga ciktim efsaneeeee 🙂) hafta sonu hep beraber cikalim fethii 🙂

@yigitefe
Hangi kavşak.

Anlove gecmis olsun.senin arac soguktan biraz girp olmus
Yakta antibiyotik kat gecer kafana takma

Valla ufuk ben yoğun çalışıyorum bu ara dağda değil de merkezde olursa uyar bana ama dağa çık in günü olduruyo

@Fethi KORKUT
Tamam olmadi hafta sonu oturalim.bi cay icelim sohbet edelim.

Aytaç 177. sayfada açıklama yaptım bence yağı bi kontrol ettir

Valla iyi olur. Ne zamandır gorusemedik. İki lafın belini kirariz.

@Fethi KORKUT
Tamam olmadi hafta sonu oturalim.bi cay icelim sohbet edelim.

@doblo vip premio

Oğuz yağ yeni değişti. 5.40 Selenia koyuldu servisde 🙁

@mst_krmn
Yok yemiyor kardeşim ya ben bir kere 81 le radara girdim Memura soruyorum hız limiti kaç diye 90 diyor e diyorum normal benim kiisi yok sizinkisi kamyonet burdan 70 le geçmeniz lazım %10 da tölerans 77 en fazla dedi k.bakmayın ama şu araca bi bakar mısınız ticari olayı var mı dedim arkasını açıyorum tesisat var önden görüntü zaten malum , adam bana demez mi ben şekle değil ruhsata bakarım burda ne yazıyor sa o diye ,
tutturmuş kamyonette kamyonet diye yedik cezayı mecburen 😀

Yapacak bisey yok arkadaşlar. Yavasss ve alçaktan takilcaz.

O degilde buna arrik bir sekilde standart a oturtmalari lazim. Hususi yapsinlar herkez rahat olsun. Bir ara konusuluyordu hususi gecicek artik doblo tarzlari diye ama gelisme goremedik.

Görebileceğimiz de sanmıyorum ufuk. Cezaları dogricaklar ki gelir olsun. Nasil ki tüm dünyada petrol düşerken bizde zam geliyo bu da onun gibi. Biz ne dersek diyelim degismicek.

@onuraktas09
dostum arabayı sürerken yanında babandan başkası olsun bu ilk kural 🙂 şöfor olan adam başkasını sürdüğü arabada mutlaka kusur bulur. abin ablan kardeşin varsa onu al yanına. ama heycan yapmamak senin elinde heyecan yapacak bişey yok dışardaki adamlarda senin gibi öğrendi biz anamızın karnında öğrenmedik 🙂 aynı durumu ben yaşamıştım. al sen sür ya dedim bi ay dayanabildi babam şimdi biyere gideceği zaman şoförüm nerdesin diyo. ve bi ortamda lafı geçti mi benim şöfor benden güzel sürüyo diyo. hoşuma gidiyo veee hakkaten babamdan iyi sürüyorum bunu araba da yakıt göstergesinden söylüyo 😀... sende bir doblocusun sende böyle olacaksın. acele etme sakin ol ve zamana bırak dostum 😉

@ToeXicT
sen gene basmışın hıocam ben 79 la yedim o cezayı 😀

Aytaç yağ 5 30 olması gerekmiyor mu?

5w40 daha yararlı dedi hem servis hemde RAPTOR abi ondan 5w40 aldık.

5w30 yaz sıcaklarında tehlikeli olabiliyormuş...

yanlış hatırladım heralde fabrikanın önerdiği hangisi idi?

herkese hayırlı geceler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back